Hamarosan elérhető lesz a VeChain a Coinbase kínálatában

spot_img

Az utóbbi hetekben a Binance.US és a Coinbase ellen indított tőzsdefelügyeleti eljárásoktól volt hangos a nemzetközi sajtó. A Coinbase és a Binance.US továbbra is együttműködik a SEC-el, amennyire csak lehet, hogy megfeleljenek az előírásoknak. A másik oldalról viszont a SEC figyeli mindkét tőzsdét, ami a forgalmazott összes kereskedési eszközpárt illeti.

Ezekben a bizonytalan időkben pozitív jelnek tekinthetjük, hogy a SEC lépései ellenére, a Binance.US és a Coinbase is remek híreket közölt az egyik legrégebbi kriptoipari szereplőről, a VeChainnel kapcsolatban. 

A Coinbase 2023. június 22-én a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy a VET-et és a VTHO-t felveszi kereskedési kínálatába. A listázás pontos dátuma azonban még nem ismert. A Coinbase korábbi bejelentéseit figyelembe véve, valószínűleg hetek, esetleg hónapok kérdése, mire végre listázza a fent említett tokeneket. 

Egy nappal később, június 23-án a Binance.US is frissítette kereskedési kínálatát. A frissítést követően a tőzsdén listázott kriptovaluta párok közül mindössze tízzel, köztük a VET-el is lehet közvetlenül USD ellenében kereskedni.

A Binance.us jelenleg több mint 150-nél több kriptovaluta párt támogat. Néhány héttel ezelőtt még a legtöbb kriptovalutának volt BTC, USDT és USD kereskedési párja. A SEC pernek köszönhetően a Binance.US úgy döntött, hogy több kriptovaluta esetében nem fogja támogatni az USD kereskedési párokat.

Kapcsolódó cikkek:

A VeChain ellátási láncot és logisztikai megoldásokat kínál azáltal, hogy átlátható és használható információkat szolgáltat hitelesítési keretrendszerén keresztül. Elsődleges célja a termékek nyomon követhetősége és fenntarthatósága, kiemelten kezelve a hamisított áruk felszámolását. 

Legutóbb a VeChain döntő szerepet játszott 33 millió euró értékű hamisított termékek felszámolásában Európában. Az Operation Pirates 1 néven ismert művelet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala, tizenöt európai ország és különböző ügynökségek együttműködésével zajlott. A VeChain továbbá előkelő helyet foglal el a hamisított áruk, különösen az elektronikai eszközök tiltott kereskedelme elleni küzdelemben.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Maradnak a kereskedési párok a Coinbase-en

/vechain, coinbase, binance.us, crypto news flash/ 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img