Ismét partnerre talált a VeChain az európai uniós piacon

spot_img

Sunny Lu, a vezető vállalati blokklánc platform, a VeChain (VET) vezérigazgatója nemrégiben elárulta, hogy sikerült találnia egy partnert, aki segít a VeChain vízióját az Európai Unió (EU) piacain is terjeszteni.

Sunny Lu még vasárnap szállt le Milánóban, és még aznap kijelentette, hogy az Olaszországban töltött első két órában jelentős áttörést könyvelhetett el.

Lu tweetjében fedte fel, hogy sikerült találnia egy partnert, aki a VeChain áruházat szállítaná az Európai Unió (EU) piacaira. Azzal is viccelődött, hogy a VeChain póló a jövőben a milánói divatbemutatón is felbukkanhat.

A Centre Testing International Group Co. Ltd., népszerű nevén CTI, a TIC ipar úttörője és vezetője, amely különböző megoldásokat kínál a tesztelés, ellenőrzés, tanúsítás, kalibrálás, auditálás, képzés és műszaki szolgáltatások terén. A cég elismerte, hogy a VeChainThor az egyik legkörnyezetbarátabb nyilvános blokklánc hálózat az iparágban.

A CTI által készített jelentésben, a VeChain blokklánc által egy év alatt kibocsátott szén-dioxid mennyiségét összehasonlították a BTC, az ethereum és néhány proof-of-stake (PoS) blokklánc, például a Cardano (ADA) kibocsátásával.

A jelentésből kiderül, hogy a VeChainThor által évente generált teljes szén-dioxid kibocsátás körülbelül 4,58 tonna, ami hozzávetőlegesen 2,4%-a egyetlen bitcoin kibányászása során keletkező szén-dioxid kibocsátásának.

A CTI azt is leírja, hogy a VeChainThor teljes éves villamosenergia fogyasztása a becslések szerint 7581,31 kWh, ami viszonylag megegyezik 4,3 bitcoin vagy 51 ethereum tranzakció feldolgozásához felhasznált villamos energiával.

Ha VeChaint (VET) vagy más altcoint szeretnél vásárolni a Binance felületén ezt biztonságosan megteheted. További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/timestabloid, cryptogazette/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img