Segíts a Binance-nek 5 percig és nyerj egy Trezor tárcát

spot_img

Sziasztok! Az unokatesómnak a szakdolgozatához lenne szüksége ennek a kérdőívnek a kitöltésére! Kérek mindenkit, akinek kék autója van, 43-as cipőt hord és elektromos szúnyogriasztó tulajdonos, hogy segítsen neki egy kitöltéssel, nem vesz el többet 120 percnél az életéből! Holnap a határidő aztán le kell adnia a dolgozatot!

Gondolom, mind ismerjük a fenti típusú Facebook bejegyzést. Ez meg egy hasonló cikk, de itt legalább kisorsolnak 100 darab Trezor tárcát meg kevésbé időigényes.

A Binance egyetlen kérdőív kitöltésére kér minket, amiben véleményünkre kíváncsi a tárcáink és számláink biztonságával kapcsolatban. A kérdések egyszerűek, közepesen gyenge angollal is bírhatóak és a válaszok is főleg az egyetértek/nem értek egyet skálán mozognak.

Ha ide kattintasz, már töltheted is.

Én már kitöltöttem: kéken, pipával jelölve: elvégeztem a kérdőívet, elolvastam a biztonságról szóló cikket és retweeteltem a felhívást is.

A kitöltés után kapsz egy kódot, amit ne felejts el a vágólapra másolni, ezzel nevezhetsz a nyereményjátékba. A kérdőív kitöltéséért 5 entryt vagyis 5 benevést kapsz és ezt még növelheted is egészen 7-ig ha eltöltesz 3 percet a Binance Academy honlapján (jó, persze olvasni kéne a biztonságról) és ha retweeteled a felhívást.

Bejelentkezni e-maillel vagy Twitterrel tudsz, Binance számla nem szükséges most, de ha a jövőben sem akarsz kimaradni a jóból, regisztráld magad ezen a linken.

A kérdőív persze termékfejlesztési célokat szolgál, a kérdések alapján az írónak az a benyomása támadt, mintha a Binance egy sajátmárkás hardveres tárca kifejlesztésére mérné fel a terepet. Erre pedig minden esély megvan, hiszen nemrég kötött partnerszerződést és kapott tőkét a Trezor hardvertárca gyártótól, az pedig kezelni tudja az olyan ERC20 tokeneket is, mint a BNB.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img