Már a villamoson is elemezheted a grafikonokat: jól sikerült a TradingView mobilos verziója

spot_img

Jó persze, már eddig is tudtad elemezni ha nagyon akartad. Most viszont a kriptós piacon lévő legjobb technikai analízis segédszoftver érkezett meg Androidos verzióban. Az előkészületek mellőztek mindenféle marketinghadjáratot és hájp generálást, a mobilos verzió elkészültének híre egyszer csak feltűnt a TradingView blogján.

Mit tud a TradingView mobilos appja? Mindent amire egy kereskedőnek szüksége lehet a technikai analízishez: Részvények, FOREX és természetesen kriptopénz adatok, számtalan rajzoló eszköz és rengeteg beépített technikai indikátor. Pár perces próba után meglepően sokat tud, szinte mindent amit a desktop verzió is. Mobillal persze kicsit ügyetlenebb behúzogatni azokat a vonalakat, de az app ebben is tud segíteni egy mágnes funkcióval és láthatóan van mögötte munka, igyekeztek tényleg mobilra szabni az elemzést. Egyelőre a TradingView közösségi rész kimaradt a mobilos verzióból, így nem tudunk ötleteket kapni másoktól, de a hivatalos honlapon még mindig megnézhetjük ezeket.

Hamarosan készítünk egy ennél részletesebb TradingView tesztet is, addig is töltsd le az alkalmazást ha megfogott a dolog, vagy nézz szét a honlapjukon és próbáld ki a PRO verzió ingyenes hónapját.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img