A TRON is bevezeti az anonim tranzakciókat

spot_img

A Tron kiemelten fontosnak tartja felhasználóinak személyes adatait, ezért be fogja vezetni a zk-Snarks tranzakciókat, mondta egy podcastban Justin Sun, a TRX alapítója.

A zk-Snarks a titkosítási eljárások egy újabb formája, amit a ZCash vezetett be először és ami lehetővé teszi a tranzakciók, valamint a küldő és fogadó címek elrejtését. A fejlesztés 2019 első negyedévében állhat élesbe, használata viszont önkéntes alapon fog működni, tehát a felhasználók dönthetik el, hogy igénybe veszik-e ezt a szolgáltatást.

A decentralizált alkalmazások statisztikáit rögzítő DappRadar egyébként nemrégiben kezdte el követni a Tron blokkláncát és mint kiderült, az itt futó alkalmazások meghaladják az Ethereumra épülő dAppok volumenét és felhasználószámát is.

Justin Sun korábbi taktikázása miatt sokan arra gyanakodnak, hogy a Tron manipulálhatta ezeket az adatokat, de a TRX ennek ellenére még mindig komoly támogatói bázissal rendelkezik és megkapta a Binance-től is az Arany Kitűzőt, amivel a tőzsde az általa hitelesnek tartott projektet ajánlja felhasználói figyelmébe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img