Az Unifi Farm mostantól hét blokkláncon van jelen

spot_img

Az Unifi Protocoll egy viszonylag új szereplője a DeFi piacnak. A protokoll non-custodial, decentralizált multi-chain intelligens szerződések csoportja, amely képes együttműködni más blokkláncokkal. Egyfajta hidat szolgáltat a már meglévő Ethereum alapú DeFi termékek, piacok és más blokkláncokon növekvő DeFi piacok között. Másrészről az UNIFI a DeFi fejlesztések következő generációjának építőköveit hordozhatja magában.

Az Unifi Protokoll felhasználásával készült el a saját kereskedési platformjuk az uTrade. Az uTrade platform decentralizált, korlátlan likviditási piacot teremt, amelynek segítségével az egyik tokent a másikra cserélhetjük, felhasználva a mások által biztosított likviditást.

Az Unifi Farm az első olyan szolgáltató, amelyik bevezette a staking nélküli farmolást. Az Unifi Farm nem letétkezelő, ami annyit tesz, hogy a likviditást biztosító tokenjeink és az LP tokenjeink mindig a pénztárcánkban maradnak, a saját felügyeletünk alatt.

Az Unifi Protocoll által, az uTrade kereskedési platform segítségével mostantól farmolhatunk a Binance Smart Chain, az Ethereum, az Ontology, az Icon, a Harmony, az IoTeX és a Tron hálózatok saját tárcáiból.

A csatlakozás menete:

Az Unifi Protocoll honlapján először kiválasztjuk a “Launch app” ikont, majd rákattintunk a tetszőleges blokkláncra a lista alapján. Ezt követően a felugró ablakban a telepített tárcánkkal csatlakozhatunk a felülethez és már bent is vagyunk.

Az Unifi Farm kétféle jutalmat kínál majd:

  • UP jutalmak: az UP jutalmakat a platform minden likviditás szolgáltatónak automatikusan farmolja, ami jelenleg is elérhető. Az UP jutalom a likviditás szolgáltatóknak a kereskedési volumen alapján jár, abban a párban, ahol a likviditást biztosítják. Miután kiérdemeltük a farmolás után járó jutalmat, learathatjuk azt.
  • Bónusz jutalmak: a bónusz jutalmak a likviditás szolgáltatóknak nyújtott további jutalmakat jelent. A bónusz jutalmaknak sokféle jutalmazási struktúrája lehet, és az Unifi Farm oldalán lesznek láthatóak majd a jövőben.

Mindkét jutalomtípust úgy lehet megszerezni tehát, hogy nincs szükség a likviditást biztosító tokenek lekötésére, minden marad a tárcánkban. Az elérhető jutalom pedig egy művelettel igényelhető, az Unifi Farmokon található “claim” (igénylés) gomb megnyomásával.

Kíváncsian várjuk a projekt további fejleményeit! Ha ki szeretnétek próbálni az oldalt az alábbi linken megtehetitek. Ha UNFI tokent vásárolnál, a Binance-t ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img