Mikron újdonságok

spot_img

Kikerült a Mikron szoftveres tárcának a legújabb, 1.0.3-as verziója. A hivatalos oldalról már tölthető is egy belépés vagy regisztráció után.

A Mikron csapata köszöni mindenkinek, aki hibákat jelzett, az ő érdemük is, hogy sikerült kijavítani egy komoly problémát: az új tárca készítése gomb nyomása után sokaknál megakadt a betöltés. Mint kiderült, a hibát a Windows felhasználó névben található ékezetes karakterek okozták. Ha a hiba nálad még mindig fennál, kérlek jelezd a Mikronnak.

Azt is sokan említették, hogy a böngésző / Windows / vírusirtó jelzett a Mikron kapcsán, természetesen nincs félnivaló, csak néhány tanúsítvánnyal meg kell toldani a szoftvert, hogy ezek ne jelezzenek. Erre pedig hamarosan sor kerül. Természetesen senkit nem kérünk arra, hogy hagyja figyelmen kívül a figyelmeztetéseket, a Mikronok biztonságban vannak a mikron.io -n vagy a Kripto Akadémián fenntartott számlán is. Az egyenlegedhez is bekerült egy új oszlop, ami a múltbéli utalások után jelen lévő aktuális egyenleg állapotát mutatja.

Folyamatosan dolgozik a csapat a tárca és a Mikron jobbá tételén, ha te is szeretnéd kivenni a részed ebből, jelents bugokat a Discord szerverükön, vagy csatlakozz a fejlesztéshez GitHub-on.

Ha most szeretnél Mikront vásárolni, még megvan a lehetőséged. A jelenlegi időszakban 15% ajándék Mikronban részesülhetsz, bármekkora Bitcoin összegben is vásárolj. Vásárláshoz erre katt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img