A Mikron még a korpásodáson is segít kedvező pH értékével

spot_img

A Kripto Akadémia rendszeres olvasói unásig ismerhetik már a Mikron felhasználási területeit és az ezek megvalósításához fejlesztett termékeit, a Mikron Közösségépítőt, a Mikron Hűségrendszert és a Mikron Tartalomgyártóknak névre keresztelt megoldást.

A helyzet viszont az, hogy a Mikron potenciális felhasználási területei ésszerű keretek között korlátlanok, a pivot módszertanát követve.

A pivot koncepciója a startupok világából származik, azonban a divatos szó mögött – mint oly sokszor – a józan paraszti ész és a kitartás évezredes logikája áll. Kissé leegyszerűsítve a pivot annyit tesz, hogy ha az egyik ösvény nem vezet sehova, akkor induljunk el a másikon.

A pivot lényege az üzleti modell átalakítása és új, az eredeti elképzeléstől eltérő piacon vagy piacokon való megjelenés.

Ez remekül hangzik, a baj csak az, hogy egy vállalkozás kezét és lehetőségeit gyakran megköti a technológia, könnyű belátni, ha patyolatot nyitottunk, akkor nem könnyű étteremmé válnunk. A legtöbb piacon nehéz a profil gyökeres átalakítása, a szoftveriparban, különösen a blokklánc területén azonban jóval könnyebben lehet új célok után nézni.

A blokkrács technológiája ugyanis számos piacon adhat értéket és életképes szolgáltatást, egy vállalkozás nem ígérhet biztos sikert a befektetőinek, azt viszont ígérheti, hogy mindent megtesz az eredmények érdekében. Ha kell, akkor a Mikron új irányt vesz, ha az új irány is kudarcosnak bizonyul, akkor ismét változtatásra kerül sor.

A Mikron ICO-ja következő szakaszába lépett, még két napig vásárolhatsz mikronokat 15% bónusszal!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img