Tömeges eladást jósol a határidős elemző

spot_img

3000 dollár alá fog esni a Bitcoin ára – legalábbis ezt jósolja Anthony Grisanti amerikai kereskedő. Grisantinak 30 év tapasztalata van a határidős ügyletek és a nyersanyagok piacán. A CNBC egyik elemzőjeként a csatorna Futures Now c. műsorában arról beszélt, hogy jelenlegi volatilitást a befektetők nagyszámú Bitcoin eladása okozza, akik folyamatosan keresik a kiszállót. “Akárhányszor megindul a piac, mindig likvidálásban végződik a trend.” – szögezte le Grisanti, aki azt is hozzátette, hogy saját kiszállóját 3800 körülre tette.

Grisanti szerint az érdeklődés a Bitcoin határidős ügyletei iránt egyre csak apad, a jelenlegi piaci helyzet miatt is. Ezek ellenére a NASDAQ és az ICE is 2019 első negyedévére tette a Bitcoin határidős ügyletek bevezetését.

Az árfolyam kapcsán úgy gondolja, hogy a 3300 és 3500 dolláros padló és a 4000-4100 dolláros plafon közötti ingadozás nem fog megállni a kitörést erről a szintről pedig egyelőre nem látja. Azt is hozzátette, hogy talán egy másik kriptopénz léphet a helyébe, bár ez inkább spekulációnak tűnik.

(CCN)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img