9,4 millió dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

spot_img

BRÉKING: Körülbelül 1 órája nyitott meg a Binance első fiat tőzsdéje, mely az európai piacot célozza. A felületen EUR és GBP ellenében lehet BTC-t és ETH-et vásárolni.

A whitepaperben meghatározott ütemterv szerint immár hatodik alkalommal égette el a rendelkezésre álló BNB token mennyiséget a világ legnagyobbjaként és egyik legjobbjaként számontartott Binance kriptotőzsde. – tette közzé újévi blogbejegyzésében CZ, az cég alapító-vezérigazgatója.

A forgalomban lévő mennyiség több mint egy százaléka, 1,623,818 darab BNB semmisült meg, amely a tőzsde másfél éves fennállása óta hatodik volt a sorban. A következő égetés március 31-e után esedékes. A piaci helyzetet jól mutatja, hogy a legutóbbi alkalommal is hasonló mennyiség került szanálásra, az akkori árfolyamon azonban ez a mennyiség még 17 millió dollárt ért.

Changpeng Zhao, CZ

A bejegyzésben leírja, hogy nem aggódik az alacsony árfolyamok miatt, hiszen a piac hajlamos túlreagálni a dolgokat. Tavaly télen felfelé irányba, az utóbbi hónapokban talán lefelé. És habár nem lehet tudni a jövőt, egy biztos, hosszú távon azok nyernek, akik építkeznek. CZ a BUIDL (to build=építeni) kifejezést használja a kriptós mém HODL analógiájára. Ők is erre fókuszálnak a Binance-nél. A tavalyi őrültekházában sem vettek fel túl sok embert, azóta sem bocsátottak el senkit, sőt, folyamatosan bővül a csapat.

Három fő területet emelt ki az idei év tervei közül:

  • több Binance fiat-kriptó váltási lehetőséget biztosítanak világszerte, de főleg a nagy piacoknak számító Európában és Ázsiában
  • indul a Binance Chain, mely a tőzsde saját blokklánca és szolgáltatásainak alapja lesz
  • szintén indul a Binance DEX, a decentralizált tőzsde, mely bevételi szempontból várhatóan nem lesz különösen nagy durranás, azonban a BNB token felhasználási módjainak számát nagyban növeli, ezzel komoly értéket teremtve minden a befektetők, mind önmaguk számára. Bővebben a DEX-ről korábbi bejegyzésünkben olvashatsz. A BNB az egyik legmegbízhatóbb kriptós befektetésnek tűnik napjaink piacán.

Sokszor leírtuk már az oldalon, de a Binance technológiában, felhasználói élményben és kommunikációban változatlanul mérföldekkel előzi a konkurenciát, ezért általános igényű kriptopénz kereskedelemre jó szívvel ajánljuk.

A korábbi égetések darabszámai

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img