Új bányász GPU-val jelentkezik a Sapphire Technologies

spot_img

A lassan tizenharmadik hónapja húzódó medvepiac ellenére a hodlerek, kereskedők, kriptopénz váltók- és tőzsdék, egyéb szereplők körében sokan vannak, akik szinte végtelen türelemmel és nyugalommal tekintenek a piacra, mondván: “lesz ez még így se”, előbb vagy utóbb elindulunk.

Hogy mikor és pontosan hova “indulunk el” az persze nagy kérdés, annyi bizonyos, hogy lesz alkalmunk megtudni, mit tartogat a jövő. Van azonban egy kitüntetett szereplő, akiről azt gondolnánk, hogy különösen megszenvedi a jelen helyzetet, ez nem más, mint a bányász. Logikus, hiszen a bányászoknak folyamatos, állandó költségeket kell(ene) fedezniük a munkájukkal, ezek mellett az árfolyamok mellett ez nem könnyű, sőt, sokaknak lehetetlen.

Ennek ellenére Hong Kong egyik hardvergyártója, a Sapphire Technologies új, kifejezetten bányászathoz gyártott GPU-val áll elő. Nem elég, hogy kifejezetten bányászat célú kártyákról van szó, még egy kitüntetett kripto projektnek is szól, ez nem más, mint a grin névre keresztelt kriptopénz.

Az új GPU paraméterei.

A keddi bejelntés szerint az “RX 570 16GB HDMI Blockchain Graphics Card” csupán az első tagja egy termékcsaládnak, hamarosan továbbiak követik. A Chukatoo 31+ proof-of-work algoritmushoz optimalizált eszköz természtesen magasabb jutalmat ígér a korai bányászoknak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img