Már 200 kriptopénz érhető el az Enjin tárcájából

spot_img

Az Enjin wallet az egyik legnépszerűbb kriptopénzek tárolására szolgáló alkalmazás, ami több százezer letöltés után is 4.6-4.8-as értékeléssel rendelkezik mind a Google Play, mind az App Store felületén.

A biztonságra fókuszáló tárca amellett, hogy az amerikai nemzetbiztonság által használt titkosító eljárással védi a benne elhelyezett értékeket, most debütáló ‘váltó’ funkciójával már 200 coinhoz és tokenhez is hozzáférést biztosít. A Bancor, Changelly és Kyber Network platformjai által kínált választék egy könnyen áttekinthető, intuitív felületen keresztül vált elérhetővé, aminek működését az alábbi videó mutatja be (az 53. másodperctől):

Az Enjin saját kriptopénzzel (ENJ) is rendelkezik, amivel elsősorban egy számítógépes játékokra épülő ökorendszert szeretnének létrehozni. Ennek keretében a legnépszerűbb játékfejlesztői platformra, a Unity-re is egy olyan csomagot készülnek kibocsátani, ami segítheti majd a kriptopénzek játékokba integrálását. A Unity-t becslések szerint 4.5 millió programozó használja, a vele készült alkalmazásokat pedig már több mint 3 milliárd eszközre telepítették fel. Az ezzel kapcsolatban kötött megállapodás keretében, az Enjin megoldását 12 hónapon keresztül fogják majd a Unity főoldalán a fejlesztők figyelmébe ajánlani. Az ENJ többek között a Binance kínálatában is elérhető, az ingyenes és reklámmentes walletet pedig az alábbi linkekről tölthetitek le: android / iPhone.

A walletről készült korábbi bemutatónk:

Enjin Wallet

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img