Újabb Binance ICO: Fetch.AI

spot_img

Napokkal a BitTorent sikeres token kibocsátása után(1,2) máris bejelentették a Binance segítségével szerveződő következő ICO-t, a Fetch.AI-t. A Fetch öntanuló mesterséges intelligenciára épülő megoldása azt tenné lehetővé, hogy a gépek a jövőben önálló döntéseket hozó eszközökké “autonóm ügynökökké” váljanak, amelyek egy digitális piactéren keresztül kommunikálnak és dolgoznak együtt egymással.

Az Egyesült Államokban már népszerű Amazon Alexa és Apple Siri segédek például automatikusan, emberi jóváhagyás nélkül rendelhetnék meg a hűtőszekrényből éppen kifogyó élelmiszert az ugyancsak automatizált üzletekből, de egy okos szálloda szobái is teljesen önálló módon intézhetnék saját lefoglalásukat, hívhatnának takarítót vagy karbantartót.

“Az internet az emberek közötti kapcsolattartást segíti, mára viszont eljött az ideje, hogy létrehozzuk a gépek kommunikációját segítő infrastruktúrát is.” – véli a startup alapítója.

Hogy a futurisztikus elképzelés mennyire kelti majd fel a befektetők figyelmét, azt február 25-én fogjuk megtudni. A FET tokeneket kizárólag BNB ellenében lehet majd megvásárolni. Az ICO által kitűzött bevételi célt és a tokenek árát egy későbbi időpontban fogják nyilvánosságra hozni.

Fetch.AI Launchpad

Kriptopénz vásárlás bankkártyával a Binance-en

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img