Hirdesd a Kripto Akadémiát, keress mikront!

spot_img

A Kripto Akadémia a hazai fejlesztésű Mikron partnereként bővíti mikron alapú szolgáltatásainak, projektjeinek körét. Eddig is részt vehetettek olvasóink például a múlt hétvégén megrendezett KriptoSuli ÉLŐ oktatáson mikron ellenében, a hozzászólásokat, közösségi média megosztásokat, blogposztokat és egyéb interakciókat pedig mikronnal jutalmazzuk.

Most új programmal bővítjük kínálatunkat, ezúttal a marketing munkánk támogatásához használunk mikront, méghozzá a Kripto Akadémia hirdetői partnerkör bővítésével. Egész egyszerűen arról van szó, hogy átkattintás alapú mikron jutalmat adunk azoknak, akik weboldalukon, netán egy blog felületén elhelyezik a Kirpto Akadémia RSS feedet tartalmazó dobozt.

Mit kell tenned ahhoz, hogy mikron jutalomban részesülj?

  • Jelentkezz az info kukac kriptoakademia pont com email címen, jelöld meg, hogy mi lenne az az oldal, amin el szeretnéd helyezni a Kripto Akadémia RSS feed dobozt.
  • Ha úgy látjuk, hogy érdemes elkezdenünk a közös munkát, akkor elküldjük számodra az egyedi mérőkóddal ellátott doboz kódját, nincs más tennvalód, mintsem az oldalad megfelelő pontjára beágyazni a kapott kódot.

Mi a jutalom pontos összege?

3 MIK / kattintás, bármely cikkünk címére, ajánlójára érkezzen is kattintás, mindenképp 3 mikronnal jutalmazzuk. Ha felkeltette az érdeklődésed a lehetőség, szeretettel várjuk jelentkezésed az info kukac mikron pont com címen! Ugyanitt várjuk kérdéseid, észrevételeid is.

Például a Hathárom.com-on láthatod a szóban forgó RSS alapú ajánlódobozt, az oldal jobb oldalsávjában.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img