Medvepiacon is jól megy a BNB-nek

spot_img

Január közepe óta a BNB Coin értéke 4,5 dollárról 8 dollárra lőtt ki, ezzel a Binance native kriptopénze lett az utóbbi hetek piros grafikonjainak egyik zöld szereplője. A BNB a piaci kapitalizáicóban is átlépte a 10 milliárd dolláros határt, amivel a Coinmarketcap listájának a tizedik helyére is felért.

Binance Coin 4 órás grafikon, január 24-től február 8-ig. TradingView 

A BNB sikeréhez több tényező is hozzájárulhatott:

Hogy a rendelkezésre álló mennyiséget csökkentsék, a szokásos negyedéves égetésben, idén január közepén 1,6 millió BNB-t semmisítettek meg, ami kb. 13 millió dollárnak felelt meg. Körülbelül ekkora összeggel rajtolt el annó a Binance ICO.

Másik fontos tényező lehetet, hogy a Binance Launchpad a nevéhez hűen már kilövőállomásként működik ICO-k számára. Az új platform első nagy sikerét rögtön a második Launchpad-re szervezett ICO hozta el: a TRON-féle BitTorrent token érmekibocsátásákor 15 perc alatt fogyott el az összes BTT, amivel 7 millió dollárt kapartak össze a fejlesztők. A TRON mellett a BNB coin szolgált csereeszközként.

A február 25-re kijelölt Fetch.ai ICO-ra is nő az érdeklődés, főleg miután a Chagpeng Zhao nyilatkozatában is pozitívan beszélt a tokenről.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img