Egyre népszerűbbek a kriptós kaszinójátékok

spot_img

Az egyik legnépszerűbb decentralizált alkalmazás a dice2win nevű szerencsejáték. Az Ethereum blokkláncán futó program egy pofonegyszerű érmefeldobós játék: rakd fel a téted etherben a fejre vagy az írásra, nyomd meg a gombot és várd meg az eredményt. A játékban mindent okos szerződés vezérel.

A dice2win játékaiban csak a mai napon 3000 fogadással. több mint 800 ethert forhattak meg.

Nem a pénzfeldobás az egyetlen játékmód a weboldalon – van itt még kockadobós és random szám generátorra fogadó játék is, de ezen kívül még rengeteg helyen tudunk elérni ehhez hasonló, decentralizált kaszinójátékokat. Nem csak az Ethereum láncon van erre lehetőség, már egy ideje hódítanak a Tron blokkláncra írt játékok is.

A Tron alapú játékok olyannyira népszerűek, hogy a Tron blokkláncon tranzaktáló összes pénzmennyiség több mint 90%-a kaszinójátékokban fordul meg. Ebben a ligában az EOS is hasonlóan elképesztő eredményt produkált: ez az arány ott 70%.

A Tron egyik legnépszerűbb alkalmazása a Trondice, amiben 0 és 100 közötti random szám generálására fogadhatsz alá/fölé módban. Minél kisebb értéket állapítasz meg (pl.: 25 alá), annál nagyobb lehet a potenciális nyereményed – ezzel együtt a kockázat is többszöröződik.

Amíg tart az általános kriptopénz medvepiac, a felhasználók megtalálják a módját, hogy elszórakozzák a pénzüket. Ráadásul sok decentralizált alkalmazással ellentétben ezek a kaszinójátékok egyszerűek, letisztult és érthető kezelőfelülettel, színesen-szagosan tálalva sokakat elcsábítanak.

Nem utolsósorban „bizonyítottan megbízhatóak”, hiszen a kódjuk bárki számára hozzáférhető, bár a felhasználók 99%-a valószínűleg úgy sem képes ezt ellenőrizni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img