Decentraland: Hozd el a legalább 100 MANA tokent interaktív VR jelenetért cserébe

spot_img

Újabb világépítő versenyt hirdet a Decentraland, melyben akár 200 000 MANA token és virtuális földterület is ütheti a legjobbak markát. A korábbi versenyhez képest számos újdonság várja az érdeklődőket, az egyik kikötés például az, hogy a platform új eszközeit, az interaktív elemeket is fel kell használnunk szórakoztató jelenetek építéshez.

A Decentraland egy Ethereum blokkláncot használó virtuális világ, melyet a játékosok, a világ lakói birtokolnak. Mind a földterületek, mind a tárgyak, mind az avatarok a felhasználók tárcáiból kezelhetők, azok adhatók-vehetők és komoly értékkel is rendelkezhetnek. Egy éve mi is beszámoltunk róla, hogy egy nagyobb terület 215 000 dollárnak megfelelő MANA tokenért kelt el. Ekkor néhány pontban azt is összefoglaltuk, hogy miért vonzó sokak számára a projekt:

  • Az alapoktól építhetjük fel a világot
  • A föld, a világ a mi tulajdonunk
  • Decentralandet fejlesztő cég csődje esetén is él tovább a világ, nincsenek szerverek, decentralizált InterPlanetary File System (IPFS) infrastruktúra van
  • Valódi, szociális világ, rengeteg interakció van a lakók között, rengeteg infó, segédlet, fórum érhető el a saját kis világunk építésével kapcsolatban is
  • Ez egy társadalmi kísérlet, amelynek óriási hatása lehet az emberiségre. A földtulajdonosok aktívan alakíthatják ennek irányát.

A mostani verseny célja az interaktív jelenetek tesztje és gyártása, valamint a felhasználók megismertetése egy halom új funkcióval:

A díjazás a korábbi versenyhez hasonló: 200 000-től 10 000 MANA-ig osztanak a 10 legjobb számára, a 10-45. helyezettek virtuális földterületet kapnak, mindenki más pedig, aki nevezett és használt interaktív “okos tárgyat” a jelentében, 100 MANA (3 dollár) jutalomban részesül a megadott Ethereum címre. Az 50k token felett bezsebelők fél éves zárolásra számíthatnak az árfolyamok védelme érdekében. Jelentkezés és részletek itt: https://contest.decentraland.org/en/

Egy évvel ezelőtt egész komoly vita alakult ki a Decentralandről a témában íródott bejegyzésünk alatt. Akkor még 2019 eleji éles üzemet vártunk, a fejlesztők valószínűleg már akkor is tudták, hogy ez teljesen esélytelen:

Decentraland: Coinbase listázás, Bálna befektető, Második aukció

A MANA token árfolyama a tegnapi kettő éves mélypontról 50%-os ugrást produkált mára, ezzel már “csak” 90%-os mínuszban a mindenkori csúcsról. Trendváltáshoz és tartós emelkedéshez a 0.038 körül található korábbi csúcs legyőzésére lenne szükség, melyet a spekuláción túl az előbb-utóbb már tényleg érkező éles üzem (melyről nem találni semmi konkrétumot) indulása is támogathat:

MANAUSD a Binance napos grafikonján. Forrás: Tradingview

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img