Cardano: staking rewardot hozhat a mikulás

spot_img

Az utóbbi időben többször is foglalkoztunk a Cardano hamarosan induló teszt netjével, aminek különlegessége, hogy az először ezen kipróbálható staking során megszerzett ADA tokenek valódiak lesznek, vagyis azokat a fő hálózatra is magukkal tudják majd vinni a felhasználók.

Cardano: érdemes lesz részt venni a staking tesztelésében

A project fejlesztéséért felelős Charles Hoskinson most több fontos dátumot is bejelentett, amiket nem csak a stake-elni vágyóknak, de a kereskedőknek is érdemes lehet feljegyezniük.

Az egyik a Shelley teszt net indulásának időpontja, ami a tervek szerint másfél hét múlva, december 9-én állhat majd élesbe. Magát az indulást azonban egy még fontosabb esemény is megelőzheti, december 5-én ugyanis végre többet is megtudhatunk majd a stake-elés rendszeréről és az annak során megszerezhető jutalmak mértékéről.

TradingView

Az ADA az elmúlt fél év java részében 400 és 500 satoshi közötti ingadozott. A kilengések felső csúcspontja 540-550 satoshi közé esett, amit augusztus óta eddig négyszer érintett meg az árfolyam.

Az elmúlt 30 nap folyamán tapasztalt lassú, de egyenletesen felfelé araszoló mozgással a Cardano éppen a tesztnet indulása környékén érheti el ismét ezt a szintet, ahonnan kedvező hírek esetén akár felfelé is kitörhet. Úgy gondolom, hogy ebben az esetben reálisan kitűzhető cél lehet az augusztusi esés előtti utolsó nagyobb kereskedési blokk elérése (kék színnel jelölve), ami számokban kifejezve 610-650 satoshis célárat, vagyis a kitöréstől számítva egy erős 10%-os növekedést jelentene az ADA-val kereskedők számára.

Minderre persze még a bitcoinnak is rá kell majd bólintania, a mostanában szakadozó árfolyam miatt ugyanis kellemetlen meglepetésekben lehet része annak, aki túl sok kockázatot vállal egy trade során, ezért ha mostanában kereskedtek, semmiképpen se felejtsetek el stop-losst használni. Ha minden a terveink szerint alakul, ezek egyszerűbb elhelyezésében egyébként hamarosan mi is a segítségetekre lehetünk. :kacsint:

Ha szívesen kibeszélnétek az ADA vagy akár más coinok grafikonjait, csatlakozzatok Discord csatornánkhoz, vagy kérjétek ki tapasztalt kereskedőink véleményét.

TradingView: 60% kedvezmény mindenkinek, $30 értékű ajándék az új felhasználók számára

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img