TradingView: 60% kedvezmény mindenkinek, $30 értékű ajándék az új felhasználók számára

spot_img

Már javában fut a TradingView november végi kiárusítása, ami a régi és új felhasználók számára is tartogat meglepetéseket.

A mai naptól kezdve szombatig reggelig, 40-60%-os árengedménnyel lehet előfizetni a népszerű elemző oldal szolgáltatásaira, melyek segítségével például 1500-nál is több alkalmazásra (pl.: Gmail, Slack, Discord, Facebook, stb.) küldhetünk magunknak értesítést az árfolyamok változásairól, de akár prémium elemző eszközöket is használhatunk vagy párhuzamosan több coin grafikonjának változásait is nyomon követhetjük.

Aki kötelezettségek nélkül tenne egy próbát ezekkel a funkciókkal, az a 30 napos próbaverziót (Trial) választva ezt ingyen is megteheti, de az is jól járhat, aki még csak most kezdte meg az oldallal való ismerkedést:

Minden olyan felhasználó, aki most regisztrál először a TradingView-ra, $30 értékű TradingView Coin-ra lesz jogosult, amit egy esetleges későbbi előfizetés során, a havidíjak árának csökkentésére fordíthat.

Egy nyár végén közzétett elemzés szerint, havonta 2.5 millió kriptopénz kereskedő használja a TradingView-t. Ők naponta átlagosan 7 alkalommal lépnek be az oldalra.

Te is beletartozol ebbe a 2.5 millióba?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img