Digibyte-tal is fizethetünk a Travala szolgáltatásáért

spot_img

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk: a blokklánc alapú utazási szoláltató, a Travala komoly együttműködést kezdett a globális piac egyik vezető turisztikai cégével, a Booking.com-al. Úgy tűnik ütemes a fejlődés, hiszen nem sokkal ezelőtt erról érkezett hír, hogy egy újabb kriptopénz, a Digibyte is az elfogadott coinok közé kerül a Travala platformján, minden bizonnyal kölcsönösen segítve egymás fejlődését.


Ahogy azt a Digibyte tweet-je is kiemeli: ennek megfelelően ezzel a kriptopénzzel is fizethetünk a Booking.com-on, még akkor is, ha egy áttételről van szó, ez nagy dolog a coin életében. Meg is néztük, hogy hogy áll most az árfolyama, és általában a számai:

  • Jelenlegi ár: 0,006524 USD
  • 24 órás volumen: 1,636,036 USD
  • Forgalomban lévő mennyiség: 12,535,939,446
  • Teljes készlet: 21,000,000,000

Travala x Booking.com: Már kétmillió szálláshely foglalható kriptóval világszerte

A piac egyelőre nem reagált a hírre, azonban a jelenlegi medvetrendben a DigiByte-nál jóval nagyobb jelentőségű, és sokkal jelentőségteljesebb partneri együttműködéseket elérő kriptopénzek sikereire sem reagál. Az mindenesetre bizonyos, hogy a Booking.com-al való együttműködés, legalábbis az áttételes elfogadás komoly siker a közepesen ismert kriptopénz számára, a hosszútávú árfolyamára is hatással lehet.

A DigiByte árfolyama 2014-2019 között
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img