Travala x Booking.com: Már kétmillió szálláshely foglalható kriptóval világszerte

spot_img

Egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk a Travala kriptopénzes szállásfoglaló oldal fejlesztéseiről, sokan akkor először figyeltünk fel a projekt és saját tokenjének potenciáljára. A cég friss blogbejegyzése szerint új mérföldkőhöz érkeztek, hiszen a világ legnagyobb szállásfoglaló oldalával kötött stratégiai együttműködés értelmében a Booking összes, több mint kétmillió szálláshely ajánlata elérhetővé vált a Travala oldalán is, ahol lehetőség nyílik 20 féle kriptopénzzel fizetni utazásunkért. 

Az AVA token érhető módon egy ilyen kaliberű hír után felrobbant, jelenleg 50% körüli pluszban jár 24 óra alatt. Az oldal akár 40%-kal alacsonyabb árakat ígér vetélytársainál, de ha a 40% nem is jön mindig össze, legjobb ár garanciával várják az ügyfeleket. Ide azért egy költői kérdést bedobnék: hogyan lehet a Bookingról referált, kriptóval fizethető ajánlat sokkal olcsóbb, mint magán a Bookingon?

A cég saját AVA tokenje használatával további 1-5% kedvezmény és 2-5%-os visszatérítés is jár. A grafikon az altcoinok döntő többségével szemben egészen jól mutat:

Nem egy hagyomános pump and dump chart a Travala tokenjéé. A mai napon “csak” 66% körüli mínuszban jár a mindenkori csúcsról

A tokenben történő visszatérítés persze csak akkor ér bármit, ha a token árfolyama legalább szinten marad hosszú távon is. A mostani bejelentésnek, a remek felhasználói visszajelzéseknek és a jól használható appnak köszönhetően úgy néz ki, hogy van jövője az egyébként a NEO blokkláncát használó utazási szolgáltatónak. Érdemes ránézni az oldalra, nagyon jól néz ki.

A token egyelőre a KuCoin és a Binance DEX felületén érhető el, de népszerűségének növekedésével adná magát, hogy a nagyobb tőzsdékre is bekerüljön. AVA tokenhez a platform használatával és ismerősök meghívásával is lehet jutni, a cégnek valószínűleg az ajánlási rendszer felfuttatása fontosabb, mint a tőzsdei listázások. A token jelenleg a 420. helyen található a kapitalizációs rangsorban.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img