50 partner, további 1000 kilátásban, mi az?

spot_img

Újra és újra beszámolunk egy bizonyos blokklánc projekt fejleményeiről, nem véletlenül. Kevés olyan erős use-case-el, akkora aktív partnerkörrel rendelkező projekt van ugyanis, mint a Vechain. A minap írtunk arról, hogy hogyan oszlik meg a teljes készlet, most pedig azt tudhattuk meg Sunny Lu Vechain vezér Twitter csatornájáról, hogy hogyan telt 2019 a projekt életében.

Ha szeretnéd jobban érteni a blokklánc működését, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatra, ha pedig most várásolnál Vechain-t, mi a Binance használatát javasoljuk. Mint megtudhattuk, bő 5,4 millió tranzakciót bonyolítottak az alig másfél éve indult blokkláncon 2019 során, szép teljesítmény egy fiatal projekttől.

Persze mint szinte minden infografika, a Vechain 2019-es évét bemutató is tartalmaz semmitmondó, legalábbis “kirakat” benyomású információkat, ilyen például az is, hogy 5 kontinens összessen 93 eseményén vettek részt, hangzatos, ám a valós teljesítményről nem sokat eláruló adat.

Az viszont már jóval informatívabb, hogy 280 000 fős, állítólag meglehetősen aktív közösséggel rendelkeznek, ez egy összesített szám, minden egyes értintett ország együttes érdeklőiről van szó. Ezek közül a legnagyobb az USA-ban lévő Vechain “rajongótábor”, a második helyen kissé meglepő módon nem Kína, hanem Hollandia áll.

Kína csupán a harmadik, őt követi Ausztrália, majd Kanada, illetve a lista többi szereplője. A közösségi médiában produkált számaik valóban meggyőzőek, 125 000 kommentet és posztot értek el 2019 során a Redditen, a Twitteren pedig közel 110 millió impression-t, a legsikeresebb posztjuk több mint 13 000 interakciót hozott.

Az ábra legfontosabb, legalábbis legizgalmasabb adata szerint több mint 50 aktív partnerrel rendelkeznek, illetve további 1000 megállapodás van folyamatban.

Úgy tűnik, hogy a Vechain megoldása, mely a termékhamisítás problémáját célozza, a blokkláncon nyomonkövethető téve olyan javak útját és eredetiségét, mint a bor, ruházat, egyebek, és más megoldásaik, mint az értékláncokat áttekinthetőbbé, egyszerűbbé tévő szolgáltatásaik valóban sokakat érdekelnek.

A Vechain belső elszámolási egyséseként szolgáló kriptopénze, a VET jelenleg 0,005 USD áron kereskedett, véges készlettel rendelkező coin-ról van szó, mindösszesen 86,7 milliárd létezik. Lássuk, miként alakult a VET árfolyama 2019 során:

VET árfolyam 2019 január 2. – 2020 január 2.

Azt nem tudhatjuk egyelőre, hogy miként alakul 2020 a Vechain számára, azonban az eddigieket látva jó okkal feltételezhetjük, hogy további jelentős növekedés előtt állnak. Előbb vagy utóbb ezeknek a sikereknek a VET árfolyamában is meg kell mutatkozniuk. Ha most fektetnél VET-be, mi a Binance használatát javasoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img