Így oszlik meg a VET teljes készlete

spot_img

Ahogy azt egy transzparenciára törekvő projekt esetében illik, a Vechain közzétette negyedéves pénzügyi jelentését, pontosabban a 2019 augusztus, és október közötti időszak áttekintését. A tőkefelhasználás, és a készlet alakulása csak egy eleme az anyagnak, a rövid, ám részletgazdag összefoglaló még arra is kitér, hogy milyen eseményeken vett részt a csapat ebben az időszakban.

A Vechainről írott összes eddigi anyagunk itt látható, ha most vásárolnál, mi a Binance használatát javasoljuk.

Az anyagot a Vechain Foundation osztotta meg Twitter csatornáján, a fenti táblázatból izgalmas részletek derülnek ki a nagy sikerű blokklánc projekt mindennapjairól. A blokklánc technológia gyakran kerül szóba, azonban ha úgy érzed, hogy többet szeretnél tudni, pontosabban szeretnéd érteni, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra.

Azt eddig is tudhattuk, hogy 86,7 milliárd a VET teljes készlete, most azonban kiderült, hogy a Vechain Foundation milyen célra, és mennyi tartalékot képzett. Láthatjuk az üzletfejlesztésre, technológia fejlesztésre, maguknak a fejlesztőknek szánt, illetve nagybefektetőknek szóló, forgalomba (még) nem kerülő készleteket.

A teljes készlet 73,2%-a van jelenleg forgalomban, 26,8%-a pedig az alapítványnál várja sorsát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img