Idén is megrendezésre kerül a Proof of Keys

spot_img

Második alkalommal kerül megrendezésre a Proof of Keys. A péntekre, vagyis a Bitcoin születésnapjára szervezett akció célja, hogy felhívja a figyelmet a privát kulcsok birtoklásának a fontosságára és arra kér, hogy legalább erre a napra utaljuk ki coinjainkat a tőzsdékről és helyezzük el azokat egy saját magunk által felügyelt walletben.

Trace Mayer szerint az emberek hazudhatnak, de a blokklánc nem. A tőzsdék nem csak a forgalmi adataikkal kapcsolatban, de az általuk ténylegesen tárolt bitcoinok számáról is tévesen informálhatnak minket, ezért nem árt, ha időnként emlékeztetjük őket arra, hogy kik is a coinok valódi tulajdonosai.

“A piaci szereplők többsége nem a coinok biztonságos tárolásában érdekelt, hanem abban, hogy azokat odaadjuk nekik.”

Bár a mozgalmat már tavaly is az iparág olyan neves alakjai is támogatták, mint Nick Szabo és Andreas Antonopoulos, a pénzügyi függetlenségre emlékeztető szimbólikus kiutalás valószínűleg nem fog óriási tömegeket megmozgatni, vagy fennakadásokat okozni a váltók működésében. Ennek ellenére az eseményt mégis olyan kriptós médiafigyelem kísérheti, ami miatt óriási blama lenne, ha valahol éppen ezen a napon tagadnák meg (pl.: karbantartás miatt) a coinok kiutalását.

Te tárcában, vagy tőzsdén tartod a kriptopénzeidet?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img