EOS blokkláncot használó chat app útját egyengeti Tim Draper

spot_img

Sajtóközleményben jelentette be a Sense.chat fejlesztője, hogy a kockázati tőke befektető és bitcoin bálna Tim Draper beült a cég igazgatótanácsába. A privát pénz-és üzenetküldést az EOS blokkláncot használó okostelefon appal forradalmasító projekt egy igazi befektetési nagyágyút húzott, be, Draper olyan cégek korai befektetője volt, mint a Hotmail, Skype, a kínai Google-ként emlegetett Baidu, és a Tesla.

Draper befektetési társasága, a Draper Associates, korábban ismeretlen nagyságú befektetéssel szállt be a Sense.chat anyacégébe, így a mostani tanácsadó-igazatósági tag szerepkör is ennek köszönhető. Érhető módon a cég vezetői teljes extázisban nyilatkoznak a hírrel kapcsolatban, óriási előnyt és lehetőséget jelent egy ilyen kaliberű szakember iránymutatása.

A Sense.chat fő értékajánlata, hogy e-mail cím és mobilszám megadása nélkül regisztrálhatunk felhasználói fiókot, mely egyben egy EOS tárca is. Azonosító adatunk a privát kulcsunk, melyhez a cégnek nincsen hozzáférése. Letöltés után felhasználói fiókot kreálunk az adataink megadása nélkül, üzetet küldhetünk peer-to-peer kapcsolaton keresztül, videótelefonálhatunk, és a beépített EOS tárcánkba fogadhatunk EOS és SENSE tokeneket, és persze küldhetünk is pénzt Sense.chates ismerőseink mellett külső címekre is.

Az alkalmazás augusztus óta letölthető iOS-re és Androidra a hivatalos oldalról. 5000+ letöltéssel és 4+ csillagos értékeléssel rendelkezik a Google Play-en.

Draper 2014-ben, 320$-os BTC árfolyamnál 2017-re 10.000$ elérését jósolta. Az utóbbi hónapokban nem hallottunk tőle újabb kristálygömbös jóslatot, de a tavalyi év során többször megerősítette, hogy szerinte 2022-ben kétszázezer felett járunk majd.

Tim Draper: 250.000$/BTC 2022-ben

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img