Bancor: 2.3 millió dollár értékű Ethereum airdrop a BNT tulajdonosoknak

Megosztom

A Bancor fejlesztői nemrégiben úgy döntöttek, hogy a tulajdonukban lévő összes Ethereumot szétosztják a BNT token tulajdonosok között.

A Bancor a 2017 nyarán lebonyolított ICO-ja során 153 millió dollárt gyűjtött össze egy olyan megoldás létrehozására, ami tőzsdék használata nélkül teszi lehetővé a különböző kriptopénzek közötti kereskedést. Bár a Bancor Protocol már jó ideje elérhető, eddig nem igazán volt képes megszólítani a kereskedőket és ma már a hasonló elven működő, de a Bancorra fordított pénz töredékéből létrehozott trónkövetelők is köröket vernek a platformra.

Uniswap: az ETH alapú DEX, ahol bárki részesedhet a tőzsde által beszedett jutalékokból

Az érdektelenség a token árfolyamának alakulásában is jól érzékelhető. A BNT az idei évet javarészt oldalazással töltötte, nyáron azonban beszakadt és az elmúlt két hónapot folyamatos zuhanással töltötte.

Alighanem ennek tudható be az tegnap bejelentett promóció, ami talán ismét felkeltheti az érdeklődést a BNT tokenek iránt. Ennek keretében minden tulajdonos részesedést fog kapni a Bancor Protocol-on működő BNT-ETH kereskedési pár jutalékaiból egészen addig, amíg ki nem osztják a projekt tulajdonában lévő mintegy 2.3 millió dollárnyi Ethereumot.

A hivatalos közlemény szerint ezzel szeretnék elérni azt, hogy minél több ember megismerje a Bancorban rejlő lehetőségeket és hogy ezzel arra ösztönözzék őket, hogy a saját tulajdonukban lévő kriptopénzekkel is hozzájáruljanak az ökorendszer likviditásának a növeléséhez.

A Bancor társalapítója egyébként tegnap adott egy hosszú interjút egy ismert kriptós podcastban is, amit ezen a linken érhettek el. A Bancor tokenek a MrCoin oldalán is megvásárolhatóak.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel