Bancor: 2.3 millió dollár értékű Ethereum airdrop a BNT tulajdonosoknak

spot_img

A Bancor fejlesztői nemrégiben úgy döntöttek, hogy a tulajdonukban lévő összes Ethereumot szétosztják a BNT token tulajdonosok között.

A Bancor a 2017 nyarán lebonyolított ICO-ja során 153 millió dollárt gyűjtött össze egy olyan megoldás létrehozására, ami tőzsdék használata nélkül teszi lehetővé a különböző kriptopénzek közötti kereskedést. Bár a Bancor Protocol már jó ideje elérhető, eddig nem igazán volt képes megszólítani a kereskedőket és ma már a hasonló elven működő, de a Bancorra fordított pénz töredékéből létrehozott trónkövetelők is köröket vernek a platformra.

https://kriptoakademia.com/2019/08/17/uniswap-az-eth-alapu-dex-ahol-barki-reszesedhet-a-tozsde-altal-beszedett-jutalekokbol

Az érdektelenség a token árfolyamának alakulásában is jól érzékelhető. A BNT az idei évet javarészt oldalazással töltötte, nyáron azonban beszakadt és az elmúlt két hónapot folyamatos zuhanással töltötte.

Alighanem ennek tudható be az tegnap bejelentett promóció, ami talán ismét felkeltheti az érdeklődést a BNT tokenek iránt. Ennek keretében minden tulajdonos részesedést fog kapni a Bancor Protocol-on működő BNT-ETH kereskedési pár jutalékaiból egészen addig, amíg ki nem osztják a projekt tulajdonában lévő mintegy 2.3 millió dollárnyi Ethereumot.

A hivatalos közlemény szerint ezzel szeretnék elérni azt, hogy minél több ember megismerje a Bancorban rejlő lehetőségeket és hogy ezzel arra ösztönözzék őket, hogy a saját tulajdonukban lévő kriptopénzekkel is hozzájáruljanak az ökorendszer likviditásának a növeléséhez.

A Bancor társalapítója egyébként tegnap adott egy hosszú interjút egy ismert kriptós podcastban is, amit ezen a linken érhettek el. A Bancor tokenek a MrCoin oldalán is megvásárolhatóak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img