Discord szerverünk: ez történt a múlt héten

spot_img

Egy hónap nyaralás után visszatért közénk Cointhunter, aki egy live stream-mel is próbálkozott a Twitchen. Figyeld a szobáját, ha legközelebb is erre vetemedik és kérdezz tőle vagy beszélgess vele élőben! Balage is egyre többet streamel, ezek pedig utána feltöltésre kerülnek YouTube csatornánkra.

Lezártuk az augusztust, a kereskedőink eredményei ezen a héten várhatóak, figyeld az oldalunkat, vagy a Discord-on belül a #hírek csatornát, hogy értesülj róluk.

Egy új kereskedő csatlakozott hozzánk: 420sats. Szakértelméhez nem férhet kétség, most azon dolgozunk, hogy a közösség számára is érthető és követhető tippeket, meglátásokat nyújtson. Az ő szignáljairól is bárhol és bármikor szívesen vesszük a véleményeket, feedbacket. Álljon itt a bemutatkozása, módosítás nélkül:

Üdv mindenkinek! Én vagyok az aktuális legújabb, egyelőre tesztüzemes KA kereskedő. 2017-ben kezdtem neki, akkor még csak ETH bányászattal és spot BTC vásárlással. Jött a nagy bull run amibe vak szerencséből kerültem, kerestem egy valag pénzt és függő lettem 😀

Jött az utána lévő bear market és a chop, szóval elkezdtem komolyabban foglalkozni a dologgal és Bitmexre költöztem. Rengeteget tanultam, backtesteltem és végül kikötöttem a pure Price Action TA-nál. Nálam viszonylag kevés trend line-t es indikátort fogtok látni (a 21 EMA-t és a 100DMA-t azért van, hogy chekkolom) viszont lesznek Orderblockok (vagy demand zóna, full ugyanaz a kettő csak okosabban hangzik az OB) és support/resistance. Utóbbi lehet a napi, heti vagy havi nyitás vagy csak egy szimpla kirívó support/resistance vagy pivot pont a charton. Kizárólag Forex és Bitmex várható tőlem jelenleg.

Az altok 99%-a egy végeláthatatlan haláltusát vív, megtalálni azt az 1%-ot pedig nem azén fortém.

A csetszobákban a szokásos kriptók mellett a WABI, METAL és WAN árfolyamait övezte nagyobb figyelem. Téma volt még a Wirex, Revolut és más fintech megoldások, ill. arról beszélgettünk, hogy használatunk mennyire éri meg egy kriptósnak. Sokadszorra is felmerült, hogy mi a ténylegesen legolcsóbb módja a forintodat bitcoinra váltani és egy tőzsdére elhelyezni (ezzel a témával még foglalkozunk írásban is!).

Ha még nem tetted meg, csatlakozz a Discord szerverünkre!

A Kereskedési Tippek szolgáltatás a Discordon belül működik és bár a kereskedők nagyon szépen termelnek, de kényelmi szempontból nem ez a legjobb megoldás. Egy új, a kereskedők és a követőik kényelmét szolgáló termék fejlesztése gőzerővel folyik, a közeljövőben már látható, tesztelhető eredményei is lesz a munkánknak.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img