Elindult a Kripto Akadémia Discord csatornája

spot_img

Valamikor tavaly nyáron indult el az a Discord csoport, ami eleinte a stake-elés és a masternode-ok iránt érdeklődő magyarokat próbálta meg összefogni, de végül egy kriptopénz kereskedés iránt érdeklődő kicsiny közösség otthona lett. A csatorna teljesen természetes módon, minden különösebb felhajtás nélkül növekedett, létszáma jelenleg is 30 fő körül alakul, tagjai viszont elkötelezettek abban, hogy fejlesszék magukat ezen a téren és minél kedvezőbb pozícióból vágjanak majd neki a következő bika piacnak.

Bár a kereskedés témája rendkívül megosztó, saját példánk mégis azt bizonyítja, hogy van egy olyan réteg, akiket foglalkoztat ez a téma és igénye is van arra, hogy tanuljon és/vagy megossza gondolatait a hozzá hasonló érdeklődésű emberekkel. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy kisérletképpen a Kripto Akadémia keretein belül is létrehozunk egy nyilvános csatornát, ahol az oldal olvasóiból merítve talán létrejöhet az a keménymag, ami a jövőben egy aktív és egymást segítő kereskedő közösség alapjául szolgálhat.

Minden kezdet nehéz és ez a mi Discordunk esetében sem másként. Aki elég bátor ahhoz hogy az elsők között csatlakozzon, az eleinte üresen kongó, tartalom nélküli chat szobákkal fog találkozni, mi azonban bízunk benne, hogy rövid időn belül belakjuk ezt a szervert is.

Mindenkit szívesen látunk, aki érdeklődik a kriptopénzek iránt, de nem titkoljuk, hogy a kereskedés témaköre kiemelt szerepet fog játszani a chat életében, ezért ha úgy érzed hogy szkeptikus vagy a témával szemben és csak azért csatlakoznál hogy ennek hangot adj: arra kérünk ne tedd!

Senkit sem akarunk meggyőzni arról, hogy ez az egyetlen járható út és hosszú távon a legtöbb ember valószínűleg sokkal jobban jár azzal, ha egyszerűen csak kiutalja egy tárcába a kriptopénzeit, megvárva a következő felívelő szakasz végét. Aki viszont a rövid távú árfolyamváltozásokból is szeretne profitálni, annak sokat segíthet ha tagja egy ilyen közösségnek.

A csoporton belül szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik szívesen mutatnák meg másoknak is hogy mire képesek és akár egy kiemelt csatorna formájában is megosztanák a saját tradejeiket. Emellett várhatóan közzétesszük majd egy olyan, általunk használt algoritmus “szignáljait” is, ami az elmúlt hónapok során sokat segített nekünk abban, hogy kis kockázatú, de nagy várható nyereségű kereskedési lehetőségre bukkanjunk. Ízelítőként egy képet is megosztunk veletek, amin az “algo” által, a 2018-as évben javasolt ETH/USD pozíciókat tüntettük fel.

Amint látjátok, ez a kütyü sem képes a csodákra és tavaly mindössze néhány alkalommal jelzett nekünk, de a medve piac ellenére mégis szép eredményeket ért el. A mai napig tesztelgetjük, próbálgatjuk, hogy mire lehet képes ez az eszköz, de az általunk biztosabbnak tartott tippekkel hamarosan a Discordunk egy dedikált csatornáján is találkozhattok.

Azt sem rejtjük véka alá, hogy a chat sikere esetén (az ingyenes tartalmak mellett) idővel egy ehhez kapcsolódó prémium szolgáltatás beindítását is lehetségesnek tartjuk, de ez egyelőre még a jövő zenéje.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, erre a linkre kattintva léphetsz be(*) a csatornánkra:

(*) A csatlakozással automatikusan elfogadod, hogy a Kripto Akadémia és a csatornán jelenlévők semmilyen formában nem tekinthetőek felelősnek a veszteségeidért. A chaten megosztott tartalmak kizárólag a tagok és a szerkesztők magánvéleményét tükrözik és semmilyen formában nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img