Megnyitottuk airdrop szobánkat Discord szerverünkön

spot_img

Az airdrop vadászok március végén kapták meg az Arbitrum hálózat (ARB) teszteléséért járó airdroppot, amely során sokan, több ezer dollár értékben kaptak ARB tokeneket. Azóta felkészülten várjuk Discord szerverünkön a soron következő airdroppokat. Legutóbb például az Arkham Intel tőzsdei listázás és airdroppal kapcsolatos eseményeket kísértük figyelemmel. 

Az airdropból Discord csatornánk VIP tagjai is részesülhettek pár száz dollár értékben, a részvételhez ugyanis csak egy regisztrációra volt szükség, aminek a meghívó linkjét áprilisban osztottuk meg Airdrop fórumunk Arkham Intel nevű topikjában. 

Discord szerverünk VIP tagjai már készülnek a következő nagyobb airdrop lehetőségre. VIP szolgáltatásunk részeként ugyanis részletes útmutatót kapsz, milyen feladatokat, taskokat kell teljesítened ahhoz, hogy jutalomhoz juss. Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakozni Discord szerverünkhöz és VIP közösségünkhöz.

Nagyon fontos, hogy legyen mindig elegendő ethereumod, vagy teszt ethereumod (GETH) az adott hálózaton (kb. 50-60 dollár értékben) a tranzakciós díjak fedezésére (ezt neked kell állnod). Ne aggódj, minden airdrop topikban ehhez is találsz útmutatót, hogy mennyit érdemes tranzaktálnod. 

Hol találod az airdrop szobát?

Ha már előfizettél VIP szolgáltatásunkra, keresd a VIP szobák között az “airdrop-tippek” szobát. Ha megtaláltad az airdrop szobát mindenféleképpen olvasd át az “Itt kezdj” és a “beszélgető” topikokat, hogy átlásd mi kell ahhoz, hogy airdrophoz juss. (Nem árt, ha otthonosan mozogsz a DeFi világában.) Ha elakadtál, kérdezz nyugodtan, állandó szakértőnk “b”, aki az airdrop lehetőségeket osztja meg és tapasztaltabb VIP tagjaink segíteni fognak.

Hogyan néz ki egy lehetséges airdrop feladatsor?

Pontos útmutatást fogsz kapni, mit, hogyan kell elvégezned ahhoz, hogy airdrophoz juss. Ne feledd, valamelyik airdrophoz elég egy regisztráció (lsd. Arkham), de akad olyan is, amelyikhez teszt ethereum kell. Pontos leírást fogsz kapni, például így:

A Kripto Akadémia VIP airdrop vadászai már készülnek a következő nagyobb token osztásra: zkSYNC, Linea, Starknet, Layer Zero, Venom, Scroll. Gyere és csatlakozz minél hamarabb, nehogy lemaradj az ajándék token osztásról.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img