Pluszokkal zártuk a májust: eredmények

spot_img

Befutottak kereskedőink eredményei a májusi hónapra.

Újra Balage teljesített a legjobban, őt megint érdemes volt követni. Főleg a KAVA-BTC és QKC-BTC tradet sikerült remekül elkapnia, ami összesen 42 ill. 23 százalékot hozott. Balage ezek take profitjait konzervatívabban állította be, ezért a hónap végére +7,24%-os profittal zárt.

A KAVA-BTC tradet az ingyenes tippekben is megosztottuk. Tartsd nyitva a szemed, ha el akarod kapni őket:  az ingyenes tippeket általában egy héten egyszer posztolunk az oldalra cikk formájában és a Discord szerverünkre is.

Coinhunter májusban csak 7 darab tradet adott fel, mindegyiket USDT-ben. Így őt kevesebb idő- és energiaráfordítással is tudtad nyereségesen követni. A Zilliqua =(ZIL) éppen aranykorát érte – ami az árfolyamát illeti, Coinhunter pedig 18%-ot hozott ZIL-USDT páron ebben a hónap végén. Összesen +5,26%-on zárta a májust.

Clockwork (régi nevén Paszta) ezt a májust egy apró veszteséggel tudta hozni, -2,14%-al.

Szeretnéd az összes kereskedő minden kereskedését követni? Mutatjuk mit kell tenned:

Regisztrálj a Discord nevű csetprogramra.

Ezzel a linkkel csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerverére, itt megtalálod az ingyenes beszélgetős szobákat is.

Fizess elő a Kereskedési Tippekre és a megrendelőlapon add meg nekünk a Discord felhasználónevedet.

Legfeljebb pár óra után megkapod a VIP tagságot, amivel a Discord szerverünkön láthatod a kereskedők szobáit, beleértve az összes kereskedési tippet is.

A Kereskedési Tippek megújult és továbbfejlesztett verzióján jelenleg is gőzerővel dolgozunk: ha VIP vagy a Discord szerverünkön, akkor már értesülhettél a részletekről is. Egyelőre csak szűk kör ismeri, de az a célunk, hogy nem sokára minden Kripto Akadémia olvasó és kereskedő megismerje! Részletek hamarosan.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img