Megjöttek az áprilisi eredmények a kereskedőinktől

spot_img

Befutott két kereskedőnk, Cointhunter és Clockwork (régen: Paszta) eredménye.

A márciusi helyzet a piacokon elég visszás volt, magas volatilitás és egy hó közepi beesés is sújtotta az összes kereskedőt a piacon. Így a tőke megvédése volt az első számú cél, ezért is nagyon kevés kereskedés történt március hónapban.

Áprilisra már stabilizálódott a helyzet és a kereskedések is megszaporodtak.

Cointhunter márciusban nem kereskedett, de áprilisra – mindössze pár nap trédeléssel, sikerültpluszban zárnia.Összesen  +3,59%-al növelhetted atőkédet, ha őt követted.

Clockwork márciusi eredménye egy nagyon kis negatívat hozott, de utána az április már +5,34%-al  zárt.
Érdekel, hogy a jelenlegi előfizetőink mit gondolnak a Kereskedési Tippekről? A múltkor több régi tagunkat is megkértük, hogy mondják el az őszinte véleményüket a szolgáltatásról. Az ő véleményeiket az alábbi cikkben gyűjtöttük össze:

Ezért szeretik az előfizetőink a Kereskedési Tippeket

Ezen a héten ünnepeltük a Kereskedési Tippek első születésnapját is. Ha érdekel, hogy honnan hová jutottunk el az egy év alatt, akkor olvasd el ezt a cikket.

A Kereskedési Tippek a Discord szerverünkön működő szolgáltatás. Magyarország legnagyobb kriptós közössége és a beszélgetések teljesen ingyenesen hozzáférhetőek, ehhez csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol a szerverre. Szükséged lesz egy Discord regisztrációra is a használatához, a linken tudsz regisztrálni is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img