Ezért szeretik az előfizetőink a Kereskedési Tippeket

spot_img

Egy éve indult el élesben a Kereskedési Tippek szolgáltatásunk. Az volt vele a célunk, hogy hozzáértő és megbízható kereskedők vezetésével segítsünk profitálni mindazoknak, akik a kriptopénzekben mozognak vagy csak szeretnék jobban megismeri a kereskedést. Ugyanilyen fontos volt számunkra, hogy egy élő közösséget építsünk fel, ahol kezdők- és haladók is otthon érzik magukat.

Hogy ez mennyire sikerült? A múlt héten megkérdeztük néhány régi és új előfizetőnket, hogy mit gondolnak a Kereskedési Tippekről. Összesen tíz előfizetővel beszélgettünk és ebben a cikkben az ő véleményeik közül szemezgetünk. Nem hagytuk ki a negatív véleményeket sem, így egy teljes képet kaphatsz arról, hogy milyen előfizetőnek lenni:

KripTomi:

„Nekem a legfontosabb az volt, hogy tanuljak. Nálam mindig bejön egy olyan tipp, ami simán fedezi a privát csoportot. Sok hülye döntéstől mentett már meg a csapat, sokat buktam volna, ha nem lennének a kereskedők.

A legnagyobb erősség mindenféleképpen a közösség. Magyarországon nektek sikerült elsőre egy kriptós közösséget építeni! Jó a csapat és jók a közelgő fejlesztések. Gyengeséget én nem tudnék mondani.

Talán több tippet szívesen látnék.”

ganxtave:

„Szerintem nem elég heti pár órát rászánni és a legtöbb esetben sietni kell a pozíció megnyitásával, ha jön a szignál, könnyen le tud maradni az ember.

Bőven van tőzsde, amivel dolgoznak a kereskedők, nem elég csak a Binance, Huobi és Bitmex, bejött a képbe azóta az FTX, a Kraken és a Bitseven is.

Ezeken kívül, bőven többet kaptam mint amire számítottam, főleg oktatóvideók terén: ontják a fiúk folyamatosan őket, szinte mintha egy tanfolyamra fizettem volna be.

Nagy előny a kommunikáció, bármikor kérdéssel fordultam bármelyik kereskedőhöz én is, meg bárki teljesen türelmesen akár ugyanazt százszor is elmagyarázzák, folyamatosan támogatják az újoncokat is, amig belerázódnak, mindenképpen nagyon pozitiv élmény ez nekem.

Úgy érzem, hogy többet kapunk mint tippek, iszonyatos tudást és információ mennyiséget, meg rengeteg elemzést, így, hogy beindultak még a live streamek is.”

Csatlakozz a Kereskedési Tippekre közösségéhez, legyél a VIP tagunk a Discord szerverünkön!

Ehhez nem kell mást tenned, mint,  regisztrálni a Discord nevű csetprogramra, majd ezzel a linkkel csatlakozhatsz a Kripto Akadémia Discord szerverére. Itt megtalálod az ingyenes beszélgetős szobákat is. Fizess elő a Kereskedési Tippekre – a megrendelőlapon add meg nekünk a Discord felhasználónevedet. Legfeljebb pár óra után megkapod a VIP tagságot, amivel a Discord szerverünkön láthatod a kereskedők szobáit, beleértve az összes kereskedési tippet is.

—-

Hanzo_HUN:

„Igazság szerint, nem nagyon tudtam elképzelni, milyen is lesz a VIP közösség tagjának lenni. Jól érzem magamat köztetek, barátias a hangulat és nincs bennem így a félsz, hogy az egész tőkémet odaadnám a piacnak, mivel mindig kérdezek, ha bizonytalan vagyok. Mivel havonta fizetem, egyfajta tanuló pénznek veszem, mint pl. az angol különóráiamat. Összességében elégedett vagyok.

A legnagyobb előnyök a segítőkész team és a kereskedők, akik komolyan értenek hozzá, nem csak próbálkozás az egész, látni a mögöttes tudást. Nem bántam meg a VIP tagságot sem, mivel mindig elcsípek valamit, amit megtanulok, és már próbálom én is alkalmazni.

Számomra néha túl magasröptűek a szignálok, nem nagyon ismerem ki magamat bennük (van, hogy a chartokon túl sok a bejelölés, túl sok rajta az info, egybefolyik a dolog). Tudom, hogy eléggé kaka most a helyzet a piacon, viszont eléggé kevés van belőlük

Én a VIP tananyag szobát kibővíteném tartalommal, több oktató anyaggal, mert az hiányzik. Például arról, hogy hogyan shortolj Binance-en, vagy más, általatok használt tőzsdék kezelésének bemutatásáról. Új tagoknak remek lenne. Mikor tag lettem, arra kattintottam elsőnek.”

Ezt gondolják tehát az előfizetőink a szolgáltatásról.

A Kereskedési Tippek hamarosan tovább fejlődik és teljesen új korszak kezdődik a szolgáltatás és az előfizetők életében. Akik előfizettek, azok már nyerhettek egy kis betekintést ebbe az újdonságba, ami jelentősen megkönnyíti egy-egy kereskedő követését. Ha te is belenéznél a készülő fejlesztésünk bétaverziójába,  vagy csak a tippek érdekelnke, legyél a VIP tagunk! Részletekkel hamarosan jövünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img