Ezen a piacon ennyi is elég egy duplázódáshoz

spot_img

A Discord szerverünkön tegnap a ZRX (0x) token árfolyamának ugrását figyeltük közelebbről. A ZRX két nap alatt a 22 centes árról 56 dollárcentet is elérte. Felmerült a kérdés, hogy vajon mi okozhatta az árfolyam megduplázását pár nap alatt?

ZRX/USD 1D a TradingView grafikonján

Időközben kiderült, hogy ez főleg két tényezőnek tudható be:

  1. Vitalik Buterin megemlítette a ZRX projektet az Ethereal Virtual Summit nevű rendezvényen. Azt mondta, hogy kipróbálná a 0x rendszerét, amikor arról beszélt, hogy market making-ben is tart egy kis pénzt. Buterin nem először beszélt a ZRX-ről, de amióta utoljára említette már rengeteg idő eltelt.
  2. A másik dolog, ami a spekulánsok figyelmét a ZRX-re irányította egy protokoll változtatás volt. A ZRX közösség megszavazta, hogy a staking jutalmakat gyakbrabban osszák ki, az előző 10 napos rendszeresség helyett 7 naponta. Ehhez kapcsolódóan sokan ekkor tudták meg, hogy a ZRX staking jutalmak ETH-ban fizetődnek ki, ami alapvetően vonzó lehetőség volt.

A ZRX életében az elmúlt két napon történt a legnagyobb volumenű kereskedés is, hála annak, hogy egy héten belül kétszer is körbefutott a token híre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img