Szánj napi 20 percet a kereskedésre és menj el a nyáron nyaralni a pénzből!

spot_img

Tudjuk, hogy a beach body télen készül, de mi lesz a beach büdzsével? Eldöntötted már hová mennél idén nyáron? Mi lenne ha minimális időráfordítással meg egy kisebb kezdőtőkével már most elkezdenél félretenni rá?

Ha a tavalyi évben követted volna Balage kereskedéseit, átlagosan havi +23% hozamot tehettél volna zsebre. 200 000 forintos kezdőtőkével így mindössze három hónap alatt már 338 000 Ft-nál tartanál. Ebből azért egy sokkal szebb nyaralás is kijön, mint kétszázból.

Balage egész éves eredményei a következők:

február és március: +61,65%

április: -2,55%

május: +27,58%

június: +10,43%

július: +57,89%

augusztus: +3,06%

szeptember: +29,95%

október: +3,25%

november: +21,5%

december: +15,05%

______________

átlagos havi nyereség: +22,78%

 

Balage a legrégebbi és az egyik legsikeresebb kereskedőnk. De hogyan tudod az ő kereskedéseit követni? Csak kövesd az alábbi leírást:

  1. Regisztrálj a Discord nevű csetprogramra
  2. Ezzel a linkkel csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerverére.
  3. Fizess elő a Kereskedési Tippekre és add meg nekünk a Discord felhasználónevedet.
  4. Legfeljebb pár óra után megkapod a VIP tagságot, amivel a Discord szerverünkön láthatod Balage szobáját.
  5. Figyeld Balage szobáját, állítsd be értesítéseket, hogy ne maradj le egy szignálról sem és tedd meg a tőzsdén a kereskedéseit!

Ha Balage számai nem győztek meg, egy kis szünet után újra visszatért hozzánk az eddigi legsikeresebb kereskedőnk Keny, aki a tavalyi évben 39%-os átlagos nyereséggel zárta a hónapot!

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

szeptember: +30%

október: +12%

__________________

átlagos havi nyereség: +39,1%

 

Keny-t ugyanúgy tudod követni, ahogy a fenti leírásban Balage-t.

De mit is kapsz pontosan?

Balage és Keny úgynevezett szignálokat, vagy kereskedési tippeket posztolnak saját szobájukba. Ezek így néznek ki:

Először is megkapod, hogy milyen páron kereskedj. A fenti példán az EVX/BTC pár.

A kereskedő leírja neked, hogy milyen áron érdemes beszállni, ez a belépő ár (entry): itt pl. 0.00011750 BTC és 0.00012000 BTC között ajánlott.

A kockázat kezeléséről is gondoskodunk, a stop-loss-t állítsd be az ajánlott 0.00012000-re. Az első célárad – amin majd eladod, legyen 0.00015100 BTC, a második 0.00018000 BTC.

Nem kell egész nap a gép előtt ülnöd!

Az, hogy ki mennyit kereskedik, változó. Egy hónapban egy kereskedő valahol 10 és 25 közötti kereskedésbe lép be, vagyis naponta általában egy kereskedésed lesz. Lehetnek napok, amikor három lesz, lehetnek napok, amikor egy sem.

Ha úton vagy, vagy nem ülsz a géped előtt, sokat segíthet, ha letöltöd a Discord mobilos verzióját és beállítod, hogy mindig kapj értesítést a kereskedőktől. Ma már a tőzsdéknek is vannak jól működő mobilos applikáció, ezeket is érdemes letöltened és magadnál tartanod.

A kereskedők nagyrészt a Binance-en kereskednek, de egy tőkeáttételes tőzsdére is szükséged lesz, ehhez a BitMEX-et ajánljuk.

A kereskedők lemásolása napi 15-20 percedbe fog kerülni, de az eredmények láttán ne legyen kétséged, hogy megéri. Ha ilyen hozamokért nem tudod rászánni ezt az időt, akkor ezt a szolgáltatást nem tudjuk jó szívvel ajánlani.

Itt a kiváló alkalom, hogy elkezdj arra a bizonyos kirándulásra gyűjteni. Ha most előfizetsz, de 10 napon belül jelzed nekünk, hogy ez mégsem neked való, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a pénzed.

Fizess elő most! Találkozzunk a Kripto Akadémia Discord szerverén!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img