Keny és Cointhunter: október eredményei

spot_img

Keny október hónapban 22 ügyletből +12,05% -os tőkenyereséget ért el. Legjobb döntése az XRP longolása volt, amiből +18%-ot szerzett, majd a ZRX/BTC és az RCN/BTC páron elért +15% ill. +12% is említést érdemel.

Keny októberi számai az alább láthatóak:

Nézz fel a Discord szerverünkre

Keny havi eredményei csatlakozása óta:

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

szeptember: +30%

október: +12%

 A kereskedés egy olyan szakma, ahol lesznek veszteséges időszakai az embernek. Nincs ez másképp a profiknál sem. Cointhunter kevésbé szerencsés hónapot zárt, ő -4%-al fejezte be az októbert. A jó kereskedő viszont tudja, hogyan maximalizálja a nyereségét és hogyan minimalizálja a veszteségét. A -4%-ból a kriptopénzek piacán vissza lehet jönni, ehhez nem férhet kétség.

Cointhunter októberi számai:

Cointhunter havi eredményei:

május: +14,11%

június: +2,80%

július: +2%

augusztus: –

szeptember: +17%

október: -4%

Érdemes felnézni a Discord szerverünkre, ha rég jártál fönn, hiszen kapott egy kis ráncfelvarrást.

  • Az ingyenes beszélgetős rész új szobákkal bővült. Az ingyenes kereskedési tippek szobába fogjuk posztolni kereskedőink ingyenes tippjeit, hogy minél gyorsabban és minél kényelmesebben hozzáférhess azokhoz. A publikus chartok szobába pedig grafikonokkal ellátott kereskedési ötleteket küldhetsz, hogy azt mások jól megvitassák.
  • Kiegészültünk egy relax szekcióval is, ahol filmekről, zenékről és videojátékokról beszélgethetsz Magyarország legnagyobb kriptós közösségével.
  • A VIP részlegnek is adtunk pár új szobát: a hagyományos piacok csetet többen is kérték már és most meglett. Emellett külön helyet kaptak a piaci updatek és a streamek, ezzel ezek is egy helyre kerülnek majd és egyszerűen visszanézhetőek lesznek a jövőben. A VIP publikus chartok szobában pedig más előfizetőkkel beszélheted meg az aktuális kereskedési ötletedet.

Nézz fel a Discord szerverünkre vagy fizess elő a Kereskedési Tippekre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img