Szülinap: egy éves a Kereskedési Tippek!

spot_img

Egy több hónapos tesztidőszak után hivatalosan 2019 május elején indítottuk útnak a Discord szerverünket és ezzel együtt a Kereskedési Tippek szolgáltatást.

A Discord szerver még 2018 novemberében indult, akkor Balage volt az egyetlen kereskedő, akinek a tippjeit követni lehetett.

A Discord szervernek nagy sikere volt, sokkal többen csatlakoztak, mint azt vártuk és pár hónap elteltével elértük az 500 tagot is.

Mivel nagyon hamar beindult a közösségi élet és láttuk, hogy igény van arra amit csinálunk, igyekeztünk egyre több kereskedőt bevonni. 2019 év elején ismerkedtünk meg Keny-vel, majd márciusban Cointhunter-rel, akik saját szobáikban osztják a tippeket a mai napig is.

Mivel a kereskedési eredmények kiemelkedőek voltak, májusban egy előfizetéses modellel indult el a Kereskedési Tippek. A Discord szerverünkön megmaradtak az ingyenes beszélgető szobák, de a kereskedők és a VIP beszélgető szobák csak az előfizetőink számára lettek elérhetőek. Nagyon hamar elértük az ötven előfizetőt, majd az végéig a százat is, és mára már bőven 100 felett jár az előfizetők száma.

Közben folyamatosan bővültek a szobák, de két új kereskedővel is többen lettünk. Nigthvision és Clockwork oszlopos tagja lett a kereskedők csapatánka.

Júliusra már elértük az ezer tagot a Discordon, ezzel az ország kétség kívül legnagyobb kriptós közösségét sikerült tető alá hoznunk. Jelen pillanatban ez a szám már 1800 tag felé jár, vagyis azóta már majdnem dupla annyian vagyunk!

Az év maradék felében igyekeztünk több oktatóanyaggal bővíteni a szolgáltatást. Elindultak az első streamek is, amiből Balage, Keny és Cointhunter is kivette a részét. Gyakrabban volt voice chat, vagyis egy élő beszélgetés a kereskedő és a tagok között. Ez azonban nem minden:

A nyáron még történt egy fontos mozzanat, amit eddig szándékosan nem kürtöltünk világgá: úgy döntüttünk, hogy továbbfejlesztjük a szolgáltatást. Tudtuk jól, hogy kézzel követni egy kereskedőt, mindig figyelni az értesítéseket és a Discord-ot, majd azt megrakni a tőzsdén, nem egy egyszerű feladat. Ezért egy automatizált megoldást terveztünk, amivel gombnyomásra, az elindítástól kezdve másolható egy kereskedő tőzsdeszámlája és portfóliója. Ez a fejlesztés már jó úton halad, a Discord szerver VIP tagjai már ki is próbálhatták és ebben a pillanatban is tesztelik. Hamarosan még többet árulunk el róla! Figyeld a Kripto Akadémiát, vagy legyél a VIP tagunk, hogy kipróbálhasd a béta verziót!

Ezúton is köszönjük minden tagunknak és minden valaha volt előfizetőnknek, hogy támogatott minket!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img