Üdvözlünk a Kripto Akadémia Discord szerverén!

spot_img

Ha újonnan csatlakoztál discord szerverünkhöz és a kriptovilághoz, az első lépések megtételéhez szeretnénk pár tanáccsal szolgálni! Az útmutató hasznos lehet azok számára is, akik a kezdetek óta velünk vannak.

🔸 Elsőként olvasd el a szabályzatunkat mindenféleképpen!

🔸 Másodikként pedig ajánljuk figyelmedbe a KriptoSulit, a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamát. A célunk az, hogy könnyedén elsajátítsd a kriptopénzek világának alapjait. Sőt, szeretnénk, hogy önbizalmat szerezz, felkészülten vághass bele az első vásárlásodba, befektetésedbe.

🔸 Ha újdonság számodra a Discord, akkor olvasd el az alábbi rövid cikket a használatáról.

🔸 Egy felesleges, mellébeszélés nélküli útmutatóval is ellátunk, ami képes elvinni a nulláról az első bitcoin vásárlásodig, a megvett bitcoin tárolásáig, majd eladásáig.

🔸 Mindig tartsd szem előtt: legyen meg a saját kutatásod, kiváncsiságod és a tanulni akarásod! A megfelelő tudással felvértezve fogsz tudni boldogulni a kriptovaluták világában! Mindig annyit kockáztass, amennyinek az elvesztése nem okozna anyagi és lelki gondot!

🔸 Beszélgess a kriptóról! Nézd át a szobáinkat, hiszen rengeteg tudást halmoztunk fel! Használd a szobák kereső funkcióját! Mielőtt kérdeznél keress rá, hátha találsz róla információt! A beszélgetős szobák mindenki számára nyitottak (ha VIP előfizető vagy akkor azok a szobák is). Ezeket a szobákat a bal oldali sávban, a “ÁLTALÁNOS” és a “VIP” alatt érheted el.

🔸 Legyél rendszeres nézője a YouTube csatornánk műsorainak. Nagy hangsúlyt fektetünk a YouTube csatornánk felépítésére, több különböző műsorral is várjuk a kriptopénzek iránt érdeklődőket. Van, amelyik naponta, van ami hetente jelentkezik, a közös pont azonban minden videónkban ugyanaz: mindent megteszünk, hogy izgalmas, informatív, tanulságos tartalmakkal jelentkezzünk.

🔸 Legyél rendszeres olvasója honlapunknak is, hiszen naponta frissülő tartalommal jelentkezünk a nagyvilág kripto híreivel. Rendszeres rovatainkban, például a hetente, vasárnaponként érkező “Kriptopénzügyekben” rövid hírek formájában, összefoglaló jelleggel lending híreket, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval.

Kezdésnek szükséged lesz:

🔸 egy megbízható böngészőre, ami blokkolja a felesleges reklámokat és követéseket, sávszélességet takarít meg és akár több eszközzel is szinkronizálhatod. Brave böngészővel biztonságosan tudsz kereskedni a tőzsdei felületeken, beépített tárcájának köszönhetően még kriptót is tárolhatsz.

🔸 hardver tárcára, amin szintén biztonságosan tudod tárolni privátkulcsaidat, kriptoeszközeidet. Hardver tárca körképünkről itt tudsz bővebben olvasni, rendelni, pedig az alábbi linkeken tudsz:

🔸 egy TradingView előfizetésre, ahol nyomon tudod követni és figyelni az általad vagy a kereskedők által javasolt kriptovaluták árfolymát.

🔸 egy Revolut előfizetésre, amivel egyszerűen juttathatsz be eurót és dollárt kriptotőzsdékre. Ennek lehetőségeiről és módjairól a #fiat-kripto-átjáró és kibeszélő szobákban olvashatsz.

Szükséged lesz továbbá tőzsdékre és váltókra, ahol forinttal vagy euróval tudsz fizetni a kriptovalutákért és kereskedni is tudsz velük.

🔸 Ha forintért és a nap 24 órájában magyar nyelven működő ügyfélszolgálati támogatással szeretnél kriptopénzt vásárolni avagy eladni, látogasd meg a coinmixed.eu oldalát. Olvasd el a róluk készült részletes leírásunkat is.

🔸 A CoinCash egy magyar kriptopénz bróker mely 2017 második felében indult. Könnyen használható, letisztult felhasználói felület vár, szintén magyar nyelvű ügyfélszolgálattal. A CoinCash-t itt éred el. Olvasd el a róluk készült részletes leírást is.

🔸 A BlockChange Magyarországon az első olyan kripto ATM-eket üzemeltető cég, amely a rendszer működtetéséhez kapcsolódó informatikai biztonsági követelmények teljesülésére vonatkozó audittal rendelkezik. Az audit megállapította, hogy a BlockChange rendszere megfelel a NAV Típusszabályzat informatikai biztonságra vonatkozó előírásainak. Magyarország legnagyobb kripto ATM választékáról itt érdeklődhetsz.

Kereskedőink a kereskedési tippek paramétereit az alábbi tőzsdék adatai alapján adják meg. Érdemes lesz ezekre a tőzsdékre is regisztrálnod:

🔸 Keny kereskedőnk előszeretettel használja a Kraken tőzsdét. Ha euróért szeretnél kriptopénzt vásárolni, ajánljuk a Kraken szolgáltatásait is.

🔸 A legtöbb kereskedés a legnépszerűbb kripto tőzsdén zajlik, a Binance-en. Ha a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrálsz akkor 20%-ot spórolhatsz meg a kereskedési jutalékodból.

🔸 Tőkeáttétes kereskedéshez szintén a legnépszerűbb kripto tőzsdét ajánljuk, a Binance Futures-t. Ha a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrálsz akkor 10%-ot spórolhatsz meg a kereskedési jutalékodból.

🔸 Érdemes továbbá lépést tartani az Alameda Research által finanszírozott és működtett tőzsdével, az FTX-el. Cointhunter kereskedőnk rengeteg FTX-es tippet és streamet oszt meg az FTX felületéről. Ha a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrálsz 5%-kot megspórolsz a kereskedési jutalékodból.

A figyelmedbe ajánljuk még:

🔸 az OKEx tőzsdét, ami egy 2014 óta működő kriptotőzsde. Elődje a mai napig is működő OKCoin, ami egy hétköznapi felhasználókat célzó, egyszerű kriptovaluta vásárlásra lehetőséget adó oldal. Az OKEx ehhez képest már egy sokkal komplexebb pénzügyi platform, ahol többféle tőzsdei és kamatozó szolgáltatás is elérhető. Ne lepődj meg, a napokban változtatott nevet a tőzsde OKX-re.

🔸 a KuCoin tőzsdét, amely egyszerűen használható, a Binance-hez hasonló felülete miatt az újak is azonnal átlátják a kezelését. A Kucoin eddig is a feltörekvő, kis kapitalizációjú coinok egyik legfontosabb és legbiztonságosabb felülete volt, ez a jövőben sem fog változni. Mi is “alt tőzsdének” ajánljuk. Használatáról videót is készítettünk, regisztrálni pedig az alábbi linken keresztül tudsz.

🔸 a Huobit, amely egyike a legrégebbi kriptotőzsdéknek. 2013-as alapítását követően Kína és a világ egyik legmeghatározóbb váltója lett, ami jelenleg is több országban (Szingapúr, Hong Kong, Dél-Korea, Japán, USA) tart fent irodákat. A Huobiról készült bemutató videónkat itt tudod megnézni, regisztrálni pedig ezen a linken tudsz.

Ha megszerzett kriptoeszközeidet kamatoztatni szeretnéd biztos helyen, akkor az alábbi általunk is használt lending oldalakat ajánljuk!

Lending oldalak közül a legrégebbi szolgáltató a BlockFi, de hazánkban is elérhetőek már a lending lehetőségek az INLOCK révén. Miután az FTX 2020-ban felvásárolta a Blockfolio-t, kiegészítették az appot egy kereskedésre és befektetésre is lehetőséget adó funkcióval.

Ha úgy érzed, mindezekkel felvértezted magad akkor várunk a VIP szekcióba is, ahol:

🔸 Profitálni is tudsz kereskedéseiddel! A Kereskedési Tippekkel kapcsolatos VIP szobák előfizetés után lesznek láthatóak számodra.

🔸  Ha nem tudod hol kezd, olvasd el “Kereskedési Tippek” útmutatónkat.

🔸 Diverzifikálni szeretnéd kereskedési stratégiádat? Ismerkedj meg a Copytrader-rel, ahol több kereskedőnek tudod másolni az aktuális kereskedő portfólióját!

🔸  Tanulj még többet! A #publikus-chartok-és-ötletek, #vip-stream-felvételek és a #vip-tananyag szobákban rengeteg segítséget találsz, ha szeretnél beletanulni a kereskedésbe vagy csak egyszerűen még több információt szerezni a kriptovilágról.

🔸 Nézz be a #vip-beszélgető-övezet, #bitcoin-ötletek szobába, ahol többek közt a jó öreg bitcoin aktuális helyzetéről, piaci eszmefuttatásokról, értekezünk, vagy az #altcoin-ötletek szobába, a többi kriptopénzzel kapcsolatos ötletekért, lehetséges pozícióba lépésekért.

Nézz körül a többi szobában is!

🔸 Legújabb szobáinkban a #kriptopénzügyek, #lending, #staking a mindennapos kriptopénzügyekről van szó. Kripto hitelfelvétel, kripto kamatoztatással és más tőke gyarapítással kapcsolatos beszélgetésekhez ezeket a szobákat ajánljuk. Ha a DeFi és farmolás témakörök érdekelnek, akkor a #defi-farm szobában a helyed!

🔸 Az NFT (non-fungible-token: nem helyettesíthető token) minden esetben egyedi és megmásíthatatlan, maga a blokklánc technológia garantálja a biztonságot és az eredetiséget. Ha NFT kollekció gyűjtésébe kezdenél, de nem tudod hogyan vágj bele, kérdéseidre az #nft szobában választ kapsz!

🔸 A #bankkártyák szobában kriptopénz szolgáltatók, tőzsdék által kibocsátott kártyákat beszéljük ki: költés, költségek, ATM, vásárlás. A #fiat-kriptó-átjárók és a #fiat-kriptó-beszélgetőben pedig az éppen aktuális utalási útvonalakat, lehetőségeket, azok költségeit vitatjuk meg.

🔸 Discord csatornánk #bányászat szobájában segítőkész bányász közösség jött össze! A szobában megtalálod a napi ki-mit bányászott, rig összeállításról tanácsokat, tippeket, videokártya beállítási praktikákat és ha ASIC témakörben keresed a választ, azt is meg fogod találni!

🔸 Nem kriptopénzekhez köthető témákról az #offtopic szobában beszélgethetsz, kérdéseidet pedig a #kérdések szobában teheted fel!

Gyere és csatlakozz még ma!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img