CoinMixed
Összpontszám: 8.72 / 10

Regisztrálj az CoinMixed oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
Szerkesztőség értékelése
8.72 / 10
Felhasználók értékelése
7.75 / 10 (2 szavazat)
Támogatott fiat pénzek
EURHUF
Szolgáltatások
Kétlépcsős azonosításBrókerMagyar ügyfélszolgálatCashPrivát kulcsot harmadik fél kódolva tárolja
Támogatott coinok
Hivatalos oldal:
Működést szabályozó országok:
Magyarország, Anglia

A CoinMixed egy magyar magánszemélyek által üzemeltetett kriptopénzváltó, ahol forintért vásárolhattok meg több ismert digitális valutát. A cég egy könnyen áttekinthető, letisztult online felülettel várja vásárlóit, aminek használatáról nemrégiben kollégánk készített bemutató filmet:

A CoinMixednek a magyar piacon egyedülálló szolgáltatása, hogy nem csupán a vásárlásra és eladásra, de a kriptopénzek tárolására is lehetőséget biztosít, így a befektetők mentesülnek a különböző digitális pénztárcák használatának nehézségeitől.

A felhasználók probléma esetén a nap 24 órájában üzemelő és magyar nyelvű ügyfélszolgálathoz fordulhatnak segítségért, számlájuk védelme érdekében pedig a kétfaktoros azonosítás funkciót is bekapcsolhatják.

Kriptopénzek vásárlására az Európai Unió országaiban szabványosított bankszámlás utalással (SEPA) van lehetőség, ami a be- és kifizetések esetén is mentesít minket a banki jutalékoktól.

A CoinMixed vásárló felülete

Az oldal kínálatában jelenleg a “három nagy” mellett (Bitcoin, Ethereum, Litecoin) egy magyar projekt, az InLock tokenjei is elérhetőek, illetve hatalmas plusz, hogy még egy dollár értékéhez kötött stabil coin (USDC) is megvásárolható. Mindezt akár a komplett azonosítási folyamat átugrásával is megtehetjük, egy email és telefonszám megadásával ugyanis napi 450 000 Ft-ig nem kötnek minket a különböző limitekre vonatkozó szabályok. A szükséges iratokat feltöltve, ezt akár napi 3 600 000 Ft-ig is feltornászhatjuk. A legkisebb vásárolható mennyiség 20 000 Ft vagy 60 EUR.

CoinMixed ügyfélazonosítás és napi limitek

A CoinMixed mögött álló vállalkozás a váltó online felülete mellett, két budapesti bitcoin ATM-et is üzemeltet. Ezeket a Lurdy Ház földszintjén üzemelő SCITEC GOLD GYM-ben (0-24) és a Corvin sétány 2/B. alatt található Wiener Szalonban (8:00 – 20:00) találhatjátok meg.

CoinMixed automaták elhelyezkedése (narancssárgával)

A CoinMixeddel kapcsolatos további információkért, kérjük látogassátok meg a váltó weboldalát.

Frissítve: új stabil coinok és 0.1%-os jutalék a kripto – kripto kereskedési párokon

Coinmixed.eu: 0.1%-os jutalék a stabil coin – kripto kereskedési párokon

Értékelés
 • 8.8/10
  Kezelőfelület - 8.8/10
 • 10/10
  Ügyfélszolgálat - 10/10
 • 9.3/10
  Jutalékok - 9.3/10
 • 8/10
  Biztonság - 8/10
 • 7.5/10
  Be- és kifizetés sebessége - 7.5/10
8.7/10

Összefoglaló

A nap 24 órájában magyar nyelven elérhető ügyfélszolgálat és hazánkban egyedülálló módon kriptopénz megőrző szolgáltatást kínáló Coinmixed tökéletes választás lehet a kezdők számára is, a forint alapon történő vásárlással ráadásul megspórólhatjuk a valutaváltás költségei is.

Sending
User Review
7.75/10 (2 szavazat)
Regisztrálj az CoinMixed oldalán a gombra kattintva: Regisztráció
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel