Így teljesítettek az ICO-k az előző negyedévben

spot_img

Megjelent az ICObench.com, a legnagyobb és legismertebb ICO listázó és értékelő oldal szokásos negyedéves összefoglalója az oldalon folyó ICO-król, ebből közöljük a legérdekesebb számokat és grafikonokat.

Az összegzésből néhány lényeges megállapítás:

  •     alapvetően újra esést produkált az ipar: a 2018-as negyedik negyedévben 25%-al kevesebb forrást gyűjtöttek be az ICO-k.
  •     az összes ICO által összegyűjtött pénz dollárban kifejezve 1,4 milliárdot tett ki. Az előző negyedévben ez 1,8 milliárd volt. Ez még messze elmarad a 2018 elején látott, több milliárdos ICO robbanástól.
  •     Tízből kilenc projekt etherrel vitte véghez az érmekibocsátását, annak az értéke viszont egy tavaly novemberi sokkban 40%-al csökkent, ez pedig erősen rányomta bélyegét a begyűjtött dollárértékre.
  •     A negyedévben 594 darab ICO folyt le, ebből csak 6%-nak sikerült elérnie a hard cap-et. A soft capet – vagyis a minimálisan sikeresként felállított mércét, a projektek negyede érte el.

Most pedig jöjjenek az ábrák:

Az ICO-k által gyűjtött tőke és az ether árfolyama egymásra vetítve:A negyedik negyedévben lefolyt ICO-k megoszlása: 40%-uk 5 millió dollárnál kevesebbet gyűjtött:

A ICO-k által gyűjtött pénz és a befejezett ICO-k száma egymásra vetítve:  Az egyes szektorokra lebontott ICO-k: a kriptopénz dominál, majd a platform. A művészet az utolsó:

Egy ICO több kategóriába is befért

Amerikában és Szingapúrban jegyezték be a legtöbb ICO-t szervező vállalatot: 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img