Blokkláncról babáknak

spot_img

Véletlenül futottam bele az Amazonon a Blockchain for Babies (Blokkláncról Babáknak) című lapozgatós könyvbe, amiről egyből eszembe jutott, hogy a 6 hónapos unokahúgom miként panaszkodott nekem arról, hogy még mennyire felszínesek a megosztott hálózatok működésével kapcsolatos ismeretei. Valami hasonló történhetett azzal az íróval is, aki nem volt rest és egyből meg is írta a Bitcoin babócáknak szóló katekizmust.

Chris Ferrie nem ma kezdte a csöppségek tanítását, hiszen a nevére rákeresve olyan izgalmas címekre bukkanhatunk, mint például a ‘Kvantumfizika babáknak’, az ‘Általános relativitáselmélet babáknak’ és az ‘Atomfizika babáknak’. A most születettek így rendkívül szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen amint magukba szívták a kozmoszról megszerzett tudást, máris belevethetik magukat a végső rejtély, a blokklánc titkának megfejtésébe.

A január 1-én megjelent könyv első Amazonos értékelései nem túl biztatóak, de a fenti, internetről vadászott kép alapján, az oldalai máris több értéket rejthetnek, mint mondjuk a Tron whitepapere.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img