5 érték, amit a KriptoSuli Élő oktatásból nyerhetsz

spot_img

Március harmadikán ismét KriptoSuli Élő, az Astorián várunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet tudni a kriptopénzek piacáról. Pataki Gábor, a Coinbroker.hu alapítója kalauzol el mindenkit a kriptopénz kereskedés világába, Györfi András, a Kripto Akadémia szerkesztője pedig rövid pénztörténeti előadással kezd, majd átvesszük a kriptopénzek lényegét, végül megismerkedünk a blokklánc technológia működésével.

De miért érdemes részt venned az oktatáson?

Megértheted a blokklánc technológia lényegét!

Közérthető, hétköznapi nyelven adjuk át számodra a kriptopénzek mögötti technológia működését, a blokklánc esszenciáját. Látni fogod, hogy miért van forradalmi jelentősége nem csupán a pénzügyi világban, hanem a világ számos egyéb területén egyaránt. A blokklánc logikájának megértésén túl valós példákon keresztül ismertetjük az eszköz értékét a hétköznapokban, az üzleti életben és egyéb területeken egyaránt.

Megismerheted a pénz rövid történetét!

Természetesnek, magától értetődőnek vesszük, hogy tudjuk mi a pénz, hiszen nap mint nap használjuk, ritkán gondolunk azonban arra, hogy mi is maga a pénz, hogyan és miért alakult ki. A pénz történelmének legfontosabb állomásait 3-3 percben foglaljuk össze a cserekereskedelemtől kezdve a papírpénz születésén át egészen a digitális forradalom megjelenéséig.

Megismerheted a Bitcoin elődeit, megértheted a kriptopénzek jelentőségét!

A Bitcoin nem előzmények nélkül jelent meg a világban, már több mint tíz évvel születése előtt voltak hasonló célú próbálkozások. Ezeket mind megismerjük, bemutatjuk, röviden átvesszük a lényegüket és történetüket.

Egy interaktív, családias hangulatú képzésen vehetsz részt!

A KriptoSuli Élő nem egyetemi előadás, sokkal inkább közös gondolkodás, interaktív, játékos felkészülés a pénzügyi forradalomra. Kérdéseken és játékokon keresztül értjük meg, hogy mi a pénz, mik a kriptopénzek és hogyan működik a blokklánc.

Elmélyedhetsz a kriptopénz kereskedés világában!

Egy profi bróker, Pataki Gábor fogja megismertetni a résztvevőkkel a kriptopénz kereskedés elméletét és gyakorlatát, valós példákon keresztül ismerjük meg a legfontosabb megközelítéseket, a megfelelő reakciókat a piac rezdüléseire.

Időpont: 2019 március 3. vasárnap

Helyszín: Budapest, 1075 Károly krt. 3/A

Vegyél részt oktatásunkon, ne maradj le, készülj fel te is a pénzügyi forradalomra!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img