BitMart: ingyen tokenek és kereskedő verseny

spot_img

A BitMart egy feltörekvő kereskedő platform, ami napi 270 millió dolláros forgalmával jelenleg a 23. helyet foglalja el a kriptotőzsdék rangsorában. Bár az oldal mögött álló cég a Kajmán-szigetekre van bejegyezve, 2018 áprilisában sikerült megszerezniük az amerikai felhasználók kiszolgálására feljogosító MSB/FinCen licenszeket, ami az USA legtöbb államában legális működést tesz számukra lehetővé.

A tőzsde jelenleg két promóciónak is otthont ad. Az első a saját tokenjükkel, a BMX-el kapcsolatos, amiből most minden újonnan regisztráló felhasználónak automatikusan 20db-ot írnak jóvá a számláján. Ez ugyan jelen pillanatban csak ~25 centet ér, de ha abból indulunk ki, hogy az egy évvel ezelőtti bullrun során a kisebb tőzsdék által kibocsátott kriptók közül több is elérte az egymilliárd dolláros piaci részesedést, idővel akár 100-200 dollárt is érhet majd ez a szerénynek tűnő ajándék. (A BMX jelenlegi piaci részesedés 1.5 millió dollár.)

A tőzsde legfőbb vonzerejét egyébként az alacsony jutalékok jelentik, a 0.05%-os fee ugyanis éppen a fele annak, amit például a Binance von le saját ügyfeleitől. Ez a tulajdonság pedig éppenséggel hasznunkra lehet a másik promóció, a márciusban 4 héten keresztül, 4 külön fordulóban megrendezésre kerülő kereskedési verseny során, amit egy harmadik féllel, a Shrimpy-vel közösen fognak megrendezni.

A Shrimpy egy portfolió optimalizáló platform, amit kifejezetten a HODL-erek számára fejlesztettek ki, de ezzel és a versennyel hamarosan egy különálló cikkünkben részletesebben is foglalkozni fogunk. Addig is, ha szeretnétek megkapni a 20 ingyenes BMX tokent, akkor ezen a linken keresztül regisztrálhattok a Bitmart oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img