Hetente 10 000 dollárt fektet Bitcoinba a Twitter igazgatója

spot_img

A Tales from the Crypt (Mesék a kriptából) podcast legújabb epizódjának vendége a Twitter igazgatója, Jack Dorsey volt (a borítóképen jobbra), aki meg van győződve a Bitcoin jövőbeli sikeréről. Mint elmondta, a Bitcoin a Twitter kezdeti időszakára emlékezteti és jelenleg heti 10 000 dollárt fordít Bitcoin vásárlásra, ami jelenleg évente 107 BTC felhalmozására elegendő.

“Az internet folyamatosan bontja le az embereket elválasztó falakat. Lehetővé teszi, hogy egységesen ’emberiségként’ gondolkodjunk el a dolgokon és formáljunk véleményt a világról. Láttuk hogy mennyire megváltoztatta az egymással kialakított kapcsolatainkat, a médiát és a kommunikációt, most pedig itt lehet az ideje annak, hogy a pénzügyi rendszert is megreformálja.

Márpedig végső soron ez az, amit az internet akar. Egy olyan pénzt, ami természetes módon illeszkedik annak működésébe és országhatároktól függetlenül a világon bárhol használható. Elképzelni sem tudok jelenleg ennél izgalmasabb dolgot és hiszem, hogy ebbe az irányba tartunk. Nem akarok lemaradni erről, sem mint magánember, sem mint egy vállalat vezetője. Segíteni akarok abban, hogy bekövetkezzen a változás.”

Coincash

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img