Te mit adnál el kriptopénzért?

spot_img

Úgy tartja a mondás, hogy kettőn áll a vásár, édeskevés, ha csupán az egyik fél hajlandó valamire. Ez igaz az élet minden területére, házasságra, üzleti együttműködésekre, de még egy hétköznapi beszélgetésre is. Nem feledkezhetünk meg a bölcselet eredetéről, nem kell néprajzkutatónak lennünk ahhoz, hogy átlássuk: a klasszikus piaci árucsere- és értékesítés világából származik.

A kriptopénzek kapcsán különösen fontos kérdés a kétirányú elfogadás, a terület fejlődésében fontos érték, indikátor az is, hogy mennyien vásárolnak, birtokolnak különböző coinokat és tokeneket, önmagában azonban ez még nem vezet el a kriptopénz alapú gazdaságokhoz. Ha a “kriptopénz alapú” gazdaság túlzásnak tűnik, akkor fogalmazzunk úgy, hogy “kriptopénzt, mint általánosan elismert, elfogadott fizetőeszközt is használó” gazdaságok.

Arról nem is beszélve, hogy egy pénz értékét nagyban meghatározza a mögöttes gazdasági teljesítmény, ha nincsenek megtermelt javak, amik például egy nemzet pénzének értékét meghatározzák, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért is van bármiféle értéke az adott pénznek.

A BTC értékét például a spekuláción és egyfajta globális közmegeggyezésen túl az is meghatározza, hogy egyre több és több elfogadóhely van a világban, egyre több vállalkozás látja úgy, hogy érdemes bitcoint elfogadnia a megtermelt javaiért, szolgáltatásaiért. Ha ezzel az utóbbi, vagy bármely eddigi érvvel nem értesz egyet, fejtsd ki egy komment formájában, a Kripto Akadémia mindig örömmel fogadja az építő kritikát és az érdemi vitát olvasóitól!

Hozzátok fordulunk ismét, arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit, milyen javakat adnátok el kriptopénzekért, ha érkezne egy ilyen ajánlat!

Eladnál 100 000 forintnál kisebb értékű ingóságot kriptopénzért?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Eladnál 100 000 és 1 000 000 forint közötti értékű ingóságot kriptopénzért?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Eladnál 1 000 000 forintnál nagyobb értékű gépjárművet kriptopénzért?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Eladnál ingatlant kriptopénzért?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Végzetül lássuk, hogy mely kritpopénzt fogadnátok el egy eladás során!

Milyen kriptopénzt fogadnál el a fentiekért?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img