Bitcoin Private: százmilliót fizettek a tőzsdei felvételért, de most kirúgták őket

Megosztom

A Bitcoin Private (BTCP) születése, a 2017-es bullrun egyik legnagyobb pump and dumpja volt. A ZClassic és a Bitcoin közös forkolásával létrehozott, anonimitást igérő kriptopénzhez 2017. decemberében akár 1.7 dollárért is hozzá lehetett jutni, míg egy hónappal később már közel 250-et is adtak érte. Jelenleg 69 centet ér.

Bár a BTCP-t több nagyobb tőzsdére is megpróbálták bejuttatni, egyetlen ismertebb oldal sem kért belőlük. Végül a kétes hírű HitBTC lett a legnagyobb piacuk, azonban most innen is kitessékelték őket.

A Bitcoin Private-ról nemrégiben kiderült, hogy az elviekben 21 millióban maximalizált darabszámú kriptopénzből valójában 23 millió létezik. A gyanú természetesen a BTCP létrehozóira hárult, akik tagadták hogy tudnának a csalásról és bejelentették, hogy egy hard fork keretében megsemmisítik az újonnan felfedezett coinokat.

Erre most februárban került sor, azonban mint kiderült, a HitBTC tőzsdéje nem tudott felkészülni erre az eseményre, aminek következtében 58 920 ott tárolt BTCP-nek veszett nyoma. A tőzsde a Bitcoin Private fejlesztőit hibáztatta, a fejlesztők pedig a tőzsdét, míg végül a HitBTC megelégelte az egészet és törölte kínálatából a coint. Ezt azonban a BTCP sem hagyta annyiban és most jogi lépésekkel kezdtek fenyegetőzni. Az ezzel kapcsolatban közzétett dokumentumból derült ki, hogy 500 000 dollárt, vagyis ~130 millió forintot fizettek a HitBTC-nek a coin felvételéért.

Tavaly ősszel mi is összeszedtük, hogy az interneten keringő pletykák alapján, mennyibe keülhet bejutni az ismertebb kriptotőzsdék valamelyikére:

Mennyibe kerül bejutni egy kriptotőzsdére?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel