A Kripto Akadémia a Blockchain Hungary – Blockchain Magyarország Egyesület – hivatalos médiapartnere lett

spot_img

Médiapartneri együttműködést kötött a Kripto Akadémia és a Blockchain Hungary. A szervezet célja, hogy elősegítse a blokklánc-ipar magyarországi fejlődését, a technológia magyar szabályozásának sürgetésén, a piaci szereplők együttműködési szándékának ösztönzésén és a hazai szakemberek feltérképezésén keresztül Az alapítók a közigazgatás különböző területeiről érkeztek, ennek megfelelően alapozó képzéseket is tartanak szakmai szervezetek és közigazgatási szereplők számára.

A közelmúltban egyedüli magyar alapítótagként a Blockchain Hungary részesévé vált egy nemzetközi szervezetnek is, az INATBA (International Association for Trusted Blockchain Applications) március hatodikán jött létre, első közgyűlését április elején tartja melyen jelen lesz a magyar csapat is.

Borítóképünkön Györfi András, a Kripto Akadémia szerkesztője és Kalocsai Kornél, a Blockchain Hungary alapítója, elnöke.

A Kripto Akadémia a médiapartneri együttműködés keretében megjelenteti a Blockchain Hungary fontos eredményeit és fejleményeit, emellett megjelenünk a szervezet felületein, különböző anyagaikban. Örömünkre szolgál az együttműködés, reméljük közösen sokat tehetünk a terület fejlődéséért!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img