Bitcoin and Friends: a kriptós Rick and Morty

spot_img

Míg régebben a rajzfilmek célközönségét elsősorban a gyerekek alkották, mára ebben a műfajban is egyre többször futhatunk bele 18+ karikás tartalmakba. A sokak által kedvelt South Park és Rick and Morty vagy éppen a napokban debütált Love, Death and Robots néhol szórakoztatva, néhol elborzasztva mutatnak görbe tükröt korunk társadalmáról.

Nincs ez másképpen a Bitcoin and Friends esetében sem, ami egy nagyon specifikus témával, a kriptopénzek történelmével foglalkozik. A sztori főhőse az ifjú – B -, aki miután egy műtőasztalon magához tér, elindul hogy megkeresse az apját. Első barátja az afro-amerikai Jones lesz, aki jégkrémet és drogokat árul (mint ahogy eleinte a valóságban is a drogkereskedők karolták fel BTC-t), de később találkozik még két csövessel is akik lehugyozzák, majd egy Mitalik nevű számítógépes zsenivel, akiről most nem árulom el hogy melyik ismert kriptós személyiségről mintázták.

A teljes történet 8 epizódból fog állni, melyek közül az első már meg is tekinthető a YouTube-on. A folytatáshoz közösségi támogatásokat várnak a készítők.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img