A legmenőbb kütyük 2019-ben

spot_img

A hétvégére való tekintettel könnyedebb témával jelentkezünk, egy kicsit eltávolodunk a technikai elemzések, újabb, vagy éppenséggel meghiúsult elfogadóhelyek világától. Ez persze még véletlenül sem jelenti azt, hogy a Kirpto Akadémia változtatna profilján, csupán szeretnénk pihentető tartalmakat is nyújtani olvasóinknak. Éppen ezért bemutatjuk a legmenőbb, legizgalmasabb kütyüket, amiket 2019 tartogat mindannyiunk számára!

Melegedő borotva

Nagyapáink generációja még borbélyhoz ment, ha meg akart szabadulni a borostától. Külön szertartás volt ez, nem csupán egyszerű szolgáltatás. Meleg, sőt, forró kendővel melegítették a delikvens arcát, ezzel elérve, hogy a bőr, ezen keresztül a szőrtüszők fellazuljanak, táguljanak a hő hatására. Néhány perc kellemes, vagy éppen csak elviselhető arcforrósítás után jöhetett a szappankrém, majd a penge.

A mai, felgyorsult és kiüresedett világból persze a borbély, mint szakma is kiveszett, bár kezd visszatérni, lassan újra divatossá válik. Az viszont egészen biztos, hogy a Gilette megpróbálja visszahozni a régi “technológiát”, ha a letűnt kor hangulata örökké el is veszett már. A tölthető borotva felmelegedve teszi kellemesebbé és hatékonyabbá a borotválkozást, 160 dollárba kerül darabja, 50 Celsius fokig melegszik fel.

A feltekert TV

Ahogy a politikai kampányokban mondani szokták: a jövő elkezdődött. Ez az új LG TV viszont jóval több, mint politikai bullshit, ez a termék valóban futurisztikus. Egész egyszerűen feltekeri magát a képernyő egy dobozba. 4K felbontás, természetesen okostévéről van szó, melyhez még a Google Assistant és Alexa is jár.

Szerkesztőségünk azért halkan feltette a kérdést, miszerint mégis miért olyan fontos, hogy ne csak TV-t, hanem egy keskeny, nem túl hasznos asztalkát is vegyünk egyúttal, miért nem egyszerűbb olyan helyre tenni a TV-t, ahol nem zavar a méreteivel, de ezt nem nekünk kell eldöntenünk.

Az elektromos Harley

Sokakat megbotránkoztatott tavaly a legendás motorkerékpár gyártó, amikor bejelentette, hogy 2019 augusztusában elektromos motorkerékpárokat dob piacra. A LiveWire névre keresztelt jármú közel 30 000 dollárba kerül, a cég elmondása szerint egy új demográfiai csoportot céloznak ezzel: azokat, akik szeretnek motorozni, a környezetvédelem is fontos számukra. Meglátjuk, mekkora ez a közös halmaz, a gép mindenesetre jól néz ki!

TV a keretben

Mai listánkra két TV is felfért, nem véletlenül. A Samsung microLED TV-je 75 colos, QLED 8K technológiával érkezik. Mindez önmagában még nem lenne különösebben meglepő, azonban egy kedves, otthonos apróságot is kínál számunkra a gyártó. Amikor éppen nem kedvenc sorozatunkat nézzük, akkor ez a TV egész egyszerűen képkeretként funkcionál, általa, vagy általunk választott képeket, festményeket jelenít meg.

Ha szeretnél izgalmas híreket, piaci információkat kapni első kézből, csatlakozz Discord csatornánkhoz!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img