BNB: hosszú távon a long vagy a short lehet a helyes döntés?

spot_img

Nick Tomaino egy kripto befektetési alap vezetője, aki korábban a Coinbase első alkalmazottai közé tartozott. Néhány órával ezelőtt az alábbi, Binance-el kapcsolatos gondolatait osztotta meg követőivel Twitter csatornáján.

“A shortolás egy nagyon veszélyes játék, de ha most kellene egy kriptopénz ellen fogadnom akkor a Binance Coin lenne az. A tőzsde egyetlen előnye onnan ered, hogy figyelmen kívül hagyja a törvényi szabályozásokat és agresszívan növeli a kínálatába tartozó coinok számát, ami két év alatt 0-ról 40%-ra növelte ezen a területen a részesedését. Tette mindezt annak ellenére, hogy a termék amit kínál hemzseg a hibáktól, a felhasználói felülete pedig több decentralizált tőzsdénél is rosszabb.

Persze a Bitcoinról is elmondhatnánk hogy nem köti semmilyen törvény, ugyanakkor az egy olyan nyílt forráskódú projekt, amit nem lehet csak úgy betiltani vagy leállítani, szemben a Binance-el.

A Binance Coin jövőjében csak azok hihetnek, akik szerint a tőzsde továbbra is képes lesz megőrizni a vezető szerepét vagy a DEX indulásával képes lesz egy decentralizáltan működő szervezetté válni. A pozíciójuk megtartásához fiat kapukra és intézményes befektetők támogatására lenne szükség, akik viszont csak a törvényes keretek között működő platformokkal fognak szóba állni.

Ha a DEX sikeres lesz akkor tévedni fogok, de több milliárd dollárt (a BNB market cap-je) fektetni valamibe ami még nem is létezik, számomra elég kockázatos befektetésnek tűnik. Úgy gondolom hogy a BNB hodlereket nem az értékteremtés, csak a rövid távú meggazdagodás érdekli és hamarosan túladnak majd a tokenjeiken, hogy azokat valami másba fektessék.”

Az utóbbi időben a Binance-el kapcsolatos híreink alatt, több velük szkeptikus komment is született. Mit gondoltok, a mostanit követő Bitcoin felezéskor (2024) még velünk lesznek CZ-ék vagy addigra már átveszik a helyüket a teljes mértékben szabályozott,  törvényes keretek között működő oldalak? Lehet esélyük a decentralizált tőzsdéknek ebben a versenyben, vagy a kereskedők a várhatóan nagyobb tömegeket vonzó és nagy forgalmú központosított tőzsdéket fogják választani, még ha ott szigorúbbak is a regisztráció feltételei?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img