Mikron: itt a Webes Tárca

spot_img

A Mikron legújabb közleményében arról számolt be, hogy elkészült új fejlesztésük, egy böngészőből elérhető tárca.

A Webes Tárca könnyebbé teszi a Mikron szoftveres tárcában megszokott funkciók elérését. Ezentúl egy webes felületen is elvégezheted a küldéseket és fogadásokat.

KATT IDE A MIKRON WEBES TÁRCÁÉRT

Ezzel együtt természetesen minden eszközről elérhetővé vált a mikron küldés és fogadás, legyen az akár Android, iOS, Windows, vagy Linux alapú készülék. Mostantól tehát mobilról, böngészőből is hozzáférhető a felület, így probléma nélkül tudsz tranzaktálni a Mikron hálózatán akkor is, ha csak a mobilod van nálad.

A Webes Tárca beépített hálózat böngészőt is tartalmaz, amit a keresés gombbal érhetsz el. A tranzakcióidat és a hálózat minden szereplőjét szemügyre veheted, ha rákeresel a megfelelő számlaszámra vagy hashre.

A Webes Tárca biztonság tekintetében sem marad el a szoftveres tárcától, hiszen a privát kulcs és az írmag sosem hagyja el az eszközödet, azokat nem tárolja el semmilyen szerver.

A szoftveres tárcával összevetésben néhány kényelmi funkció is bekerült: a küldéshez ezentúl elég lesz beírnod egy nevet, ha az benne van a névjegyzékedben. A névjegyzéknek hála a számlaszámokat el tudod tárolni, azokhoz hozzá rendelhetsz egy nevet, így gyakran használt címeidre való küldéshez nem kell többé számsorokat másolgatni.

Legutóbb januárban jelentkezett a csapat egy nagyobb összefoglalóval:

Mikron tavaly, Mikron idén

A 2019-es évre tervezett fejlesztések közül a következők már elkészültek:

Jelenleg pedig ezeken dolgozik a Mikron :

  • Az új partnerek számára részletes dokumentáció elkészítése az integráció megkönnyítésére
  • A partnerek visszajelzései alapján a még gördülékenyebb integrációt elősegítő fejlesztések végrehajtása
  • Együttműködési és felhasználási lehetőségek keresése a magyar és külföldi hűségrendszerek piacának kulcsszereplőivel

Szeretnél Te is hűségesebb ügyfeleket a vállalkozásodban? Jelentkezz és segítünk beindítani a Mikron alapú hűségprogramodat.

 

Szívesen hozzájárulnál a Mikron valamelyik fejlesztéséhez? Ne habozz és jelentkezz nálunk. Mikron jutalomért otthonról végezhető feladatok sora vár.

(Mikron Facebook)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img